Σε λίγες μέρες το νέο άλμπουμ του Δημήτρη Μπάση!

Το νέο πολυσυλλεκτικό άλμπουμ του ερμηνευτή κυκλοφορεί την ημέρα της επετειακής συναυλίας του!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Συμπληρώνοντας 20 χρόνια σημαντικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, ο Δημήτρης Μπάσης στήνει μια μοναδική συναυλία-γιορτή στην Τεχνόπολη, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών!

Τη σκηνή της Τεχνόπολης ο Δημήτρης Μπάσης θα μοιραστεί με τους εξής εκλεκτούς καλεσμένους (με αλφαβητική σειρά): Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννη Ζουγανέλη, Ανδρέα Κατσιγιάννη, Γιάννη Κότσιρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Θάνο Μικρούτσικο, Χρήστο Νικολόπουλο, Γιώργο Νταλάρα και Μίλτο Πασχαλίδη.

Αρκετοί από τους παραπάνω δίνουν το παρών και στο δίσκο του ερμηνευτή με τίτλο «Τι τα θέλεις», όπως δηλαδή και το κομμάτι του Ανδρέα Κατσιγγιάννη και του Νίκου Αναγνωστάκη που αποτέλεσε τον προπομπή της έκδοσης και ήδη έχει αγαπηθεί από τον κόσμο.

Αυτές τις μέρες στο ραδιοφωνικό αέρα, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του ένα ακόμη κομμάτι του άλμπουμ, το «Αν μ’ αγαπάς» σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου.

Να σημειωθεί πως στην συναυλία - γιορτή στην Τεχνόπολη με τους εκλεκτούς φίλους του ο Δημήτρης Μπάσης θα ερμηνεύσει όχι μόνο δικά του τραγούδια αλλά και επιτυχίες των καλεσμένων του. Οι συμπράξεις τους επί σκηνής αναμένεται να προσφέρουν δυνατές εκπλήξεις στους φίλους του καλού τραγουδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο άλμπουμ «Τι τα Θέλεις» θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά την ημέρα της συναυλίας - γιορτής στην Τεχνόπολη!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!