20 χρόνια Δημήτρης Μπάσης με special guests στην Τεχνόπολη

Συμμετέχουν: Ασλανίδου, Ζουγανέλης, Κατσιγιάννης, Κότσιρας, Μαχαιρίτσας, Μικρούτσικος, Νικολόπουλος, Νταλάρας, Πασχαλίδης
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
14/06/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ - «20 ΧΡΟΝΙΑ»
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

Ο Δημήτρης Μπάσης «γιορτάζει» τη συμπλήρωση των 20 χρόνων στη δισκογραφία μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους – φίλους στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, βρίσκεται στην πιο ώριμη περίοδο της καλλιτεχνικής του πορείας.

Συμπληρώνοντας είκοσι χρόνια σημαντικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, στήνει μια μοναδική συναυλία-γιορτή με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών!

Όπως εύστοχα αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο:


Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του Δημήτρη Μπάση, θα μας ταξιδέψουν, θα μας θυμίσουν στιγμές του παρελθόντος, θα μας ψυχαγωγήσουν και ταυτόχρονα θα ξαναζωντανέψουν σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του.

Σε μια τέτοια επετειακή βραδιά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν αγαπημένοι φίλοι του Δημήτρη, με τους οποίους έχει συνεργαστεί και τους ενώνουν ιδιαίτερες μουσικές συναντήσεις είτε δισκογραφικές είτε ζωντανών εμφανίσεων. Τη σκηνή της Τεχνόπολης θα μοιραστεί ο Δημήτρης Μπάσης με τους εξής εκλεκτούς καλεσμένους (με αλφαβητική σειρά): Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννη Ζουγανέλη, Ανδρέα Κατσιγιάννη, Γιάννη Κότσιρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Θάνο Μικρούτσικο, Χρήστο Νικολόπουλο, Γιώργο Νταλάρα και Μίλτο Πασχαλίδη.

Οι δυνατές ερμηνείες του Δημήτρη Μπάση σε συνδυασμό με τη σύμπραξη επί σκηνής με τους εκλεκτούς φίλους του, θα δημιουργήσουν στην Τεχνόπολη μια συναυλιακή γιορτή με τραγούδια γεμάτα συναίσθημα, ζωντάνια και αλήθεια!

Η προπώληση ξεκίνησε!

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση Ορθίων: 9 ευρώ / Καθήμενων: 13 ευρώ
Ταμείο: Όρθιοι 12 ευρώ /Καθήμενοι: 15 ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 / Έναρξη συναυλίας: 21:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , www.technopolis-athens.com

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»
texafisampasis.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!