Rolling Stones – 284.864 εισιτήρια για 5 συναυλίες.

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO) Η διάρκεια των Stones και η απήχηση τους στις μέρες μας, τους χρίζουν ως φαινόμενο ή όπως λένε ορισμένοι…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

η μεγαλύτερη μπάντα του πλανήτη. Πέρασαν 50 χρόνια από το βράδυ της 12ης Ιουλίου του 1962, όταν έδωσαν την παρθενική τους συναυλία στο Marquee Club, στο Νο165 της Οξφορντ Στριτ, στο Λονδίνο. Από εκείνη τη νυχτιά η ιστορία του Rock n’ roll απόκτησε νέα οπτική, στη ζωή και τις καρδιές μας μπήκαν «φλογισμένα» τραγούδια με αλαφιασμένες, «σπιντάτες» αλλά και αισθαντικές κιθάρες μαζί και γρεζάτες αλλά τόσο «καρφωτές» ερμηνείες που δίναν στους στίχους πρόσθετη ανατροπή και «κόντρα» κι από αυτή ακόμη που, έτσι κι αλλιώς, εμπεριείχαν. Οι «επόμενοι» πάτησαν στο ύφος και την τεχνοτροπία τους ενώ ο μύθος τους αποκτούσε τρομακτικές διαστάσεις χάρις και την εκρηκτική προσωπικότητα του Μικ Τζάγκερ αλλά και του Κιθ Ρίτσαρντς, καθώς και της ιδιότυπης σχέσης τους. Παρ’ όλα αυτά άντεξαν στο χρόνο κι εξακολουθούν να υφίστανται σαν μπάντα που πλέον «διδάσκει» ιστορία περιοδεύοντας και εισπράττοντας εκατομμύρια.

Ο εορτασμός της 50ης επετείου του συγκροτήματος ήταν μια καλή ευκαιρία για τους Stones να γεμίσουν στάδια και να πουλήσουν 284.864 εισιτήρια για 5 συναυλίες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Billboard. Τα εισιτήρια για τα shows του Λονδίνου κόστιζαν από 90 λίρες και έφταναν μέχρι τις 950 λίρες για το deluxe VIP πακέτο.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!