Rolling Stones / Ακόμη μια πρωτιά

Οι Rolling Stones επέστρεψαν και είναι στο Νο 1 άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο με το "Hackney Diamonds".
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το άλμπουμ ανέβηκε από το Νο. 6 στην κορυφή του chart για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα από την αρχική κυκλοφορία του δίσκου, 22 Δεκεμβρίου.

Έχουν συνεργαστεί με τους Lady Gaga, Elton John, Stevie Wonder και Paul McCartney και με τον πρώην μπασίστα Bill Wyman και τον αείμνηστο ντράμερ του γκρουπ Charlie Watts. Το Hackney Diamonds (κυκλοφόρησε από τον Polydor) είναι το πρώτο άλμπουμ των Stones μετά από 18 χρόνια. – από το A Bigger Bang , που έφτασε στο Νο. 2 το 2005.

Μετά την κυκλοφορία του τον Οκτώβριο, το LP πήγε κατευθείαν στο Νο. 1 ως το 14ο Νο. 1 των θρύλων του Ηνωμένου Βασιλείου. Ξεπέρασε τις πωλήσεις των 5 κορυφαίων της λίστας μαζί. "Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να ολοκληρωθεί το 2023", αναφέρουν οι Stones σε δήλωση που δημοσιεύτηκε από την Official Charts Company. "Ευχαριστώ όλους που ακούσατε το Hackney Diamonds. Καλά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά να έχετε".

The_Rolling_Stones_-_Hackney_Diamonds.jpeg

Το χριστουγεννιάτικο δώρο για τους Stones επαναλαμβάνεται και ως δώρο γενεθλίων για τον κιθαρίστα Keith Richards, ο οποίος έγινε 80 ετών στις 18 Δεκεμβρίου.

Μετά την αρχική κυκλοφορία του Hackney Diamonds, οι Rolling Stones ανακοίνωσαν επίσης την επικείμενη κυκλοφορία του Hackney Diamonds (Ζωντανή Έκδοση) που περιλαμβάνει και τα επτά κομμάτια που παίχτηκαν στην εκδήλωση έναρξης του Οκτωβρίου στο Racket στη Νέα Υόρκη. Κυκλοφόρησε στις 19 Ιανουαρίου, σε μορφή διπλού CD και περιλαμβάνει τα τέσσερα κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένου του "Sweet Sounds of Heaven" (με τη Lady Gaga) καθώς και των "Sshattered", "Tumbling Dice" και " Jumpin’ Jack Flash. "

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!