Ποια Ελληνίδα θα ανοίξει την συναυλία των Madrugada στο Καλλιμάρμαρο

(VIDEO) Δείτε το μήνυμα της – Η πρώτη της συναυλία στην Αθήνα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι Madrugada έρχονται το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στην Αθήνα μαζί με ένα «δικό μας» κορίτσι, την 25χρονη Ελληνονορβηγή τραγουδίστρια Αμάντα Τένφιορντ - Γεωργιάδη (Amanda Tenfjord).

Λίγους μήνες πριν, τον Μάιο της φετινής χρονιάς η τελευταία εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση στην βαθμολογία με το «Die Together» που έγραψε σε συνεργασία με τον Bjørn Helge Gammelsæter.

Η Αμάντα Τένφιορντ - Γεωργιάδη (Amanda Tenfjord) τραγουδίστρια και συνθέτρια ξεκίνησε να παίζει πιάνο στην ηλικία των πέντε ετών. Από τον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο, το 2018, τα τραγούδια της έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, οι οποίες έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά όπως το The FADER («Ένα ευφυέστατο δείγμα Σκανδιναβικής ποπ μουσικής») και το NME («Διαθέτει μια πολλά υποσχόμενη δύναμη, την οποία οφείλουμε να παρακολουθήσουμε στενά τα επόμενα χρόνια»), ενώ έχουν «ταξιδέψει» σε όλο τον κόσμο.

Η φωνή της και η δυναμική σκηνική παρουσία της εξασφάλισαν τη συμμετοχή της σε πολλά φεστιβάλ αλλά και σε αρκετές περιοδείες σε όλη τη Νορβηγία.

Η Αμάντα Τένφιορντ-Γεωργιάδη ομολογεί την αγάπη της στους Madrugada, μια αγάπη που κρατάει από τα παιδικά της χρόνια ενώ ταυτόχρονα, αναγνωρίζει στη μουσική τους τις πηγές της προσωπικής της έμπνευσης.

Λέει: «Άκουγα Madrugada από μικρό παιδί. Η σκοτεινή φωνή των Sivert και ο συναρπαστικός ήχος τους με ενέπνευσαν από μικρή. Είναι πραγματικά τιμή μου που θα είμαι opening act στη συναυλία τους στην Αθήνα. Στην αγαπημένη μου πόλη, στον πιο όμορφο χώρο που θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ. Αυτή είναι και η πρώτη μου συναυλία στην Αθήνα - νομίζω ότι θα είναι πολύ πολύ ξεχωριστή».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!