Οι Madrugada έρχονται στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Το αγαπημένο συγκρότημα του Sivert Høyem επιστρέφει στην Ελλάδα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Madrugada και Ελλάδα, ένα είδος ερωτικής σχέσης...» ("Madrugada and Greece, it's kind of a love affair..."), ομολόγησε ο front man του συγκροτήματος Sivert Høyem μετά τις εμφανίσεις τους στη χώρα μας την άνοιξη του 2019.

Και αυτήν την ακατάλυτη σχέση αγάπης με το ελληνικό κοινό, που τους ακολουθεί με πάθος όλα τα χρόνια της διαδρομής τους, φιλοδοξούν να επιβεβαιώσουν ξανά το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας.

Η επανένωση των Madrugada πριν από δυο χρόνια με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από το πρώτο τους άλμπουμ "Industrial Silence", ήταν ένα ξχωριστό ταξίδι σε δεκατέσσερις ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Sivert Høyem περιγράφει την εμπειρία αυτής της περιοδείας ως απελευθερωτική και λυτρωτική συνάμα: «Ποτέ πριν δεν είχα νιώσει τόσο άνετα πάνω στη σκηνή. Και ποτέ πριν δεν μου έχει τύχει να στέκομαι μπροστά σε κοινό και να το ευχαριστιέμαι, να το διασκεδάζω τόσο πολύ».

Όπως αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο, το συγκρότημα επιλέγει το Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας, το Καλλιμάρμαρο, έναν ιδιαίτερα εμβληματικό χώρο - σύμβολο που δεν κουβαλά μόνο ένα βαρύ ιστορικό φορτίο που παραπέμπει ευθέως στην κλασική ελληνική αρχαιότητα αλλά εκφράζει και την εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας, μιας χώρας που εντάσσεται δυναμικά στον διεθνή καμβά του 21ου αιώνα. Το Καλλιμάρμαρο Στάδιο - το μοναδικό μαρμάρινο σε όλον τον κόσμο - στην υπερεκατονταετή ιστορία του, δεν έχει φιλοξενήσει μόνο τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα όπως το Rock in Athens, τις συναυλίες του Χοσέ Καρέρας και των REM αλλά και την πρόσφατη επίδειξη μόδας του οίκου Dior.
madrugada1
Εδώ λοιπόν, κάτω από το λόφο του Αρδηττού, υπό το βλέμμα του Παρθενώνα, οι Madrugada επιστρέφουν και πάλι στην Ελλάδα με το νέο τους άλμπουμ "Chimes At Midnight". Τα τρία πρώτα τραγούδια, που έχουν κυκλοφορήσει ως αυτήν τη στιγμή, "Nobody Loves Like I Do", "Dreams At Midnight" και "The World Could Be Falling Down" ήδη παίζονται από τα ελληνικά ραδιόφωνα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!