Ολοκληρώθηκε η τρίτη μέρα του Rockwave

Σάββατο 4 Ιουλίου. TerraVibe Park. Χιλιάδες κόσμου καταφθάνουν στον καταπράσινο χώρο του Rockwave Festival,
Ολοκληρώθηκε η τρίτη μέρα του Rockwave Φωτογραφία: Χριστίνα Αλώση
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
προκειμένου να ζήσουν από κοντά τον παλμό της τρίτης φεστιβαλικής μέρας του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ της χώρας. Αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα που φέρνει στο δρόμο μας η δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, οι μουσικόφιλοι κατέκλυσαν από νωρίς το TerraVibe και ο χώρος γέμισε χαμογελαστά πρόσωπα κάθε ηλικίας, γέλια και φωνές που αδημονούσαν να δουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες επί σκηνής.

Αυτό έπραξαν λοιπόν για τις επόμενες 9 ώρες, όταν και ανέβηκαν διαδοχικά στο Vibe Stage, οι Exarsis, Maplerun, Rotting Christ, Judas Priest και στο Terra Stage οι Electric Litany, John Garcia, Black Rebel Motorcycle Club & The Prodigy, με τη διάθεση του κόσμου να παραμένει εξαιρετική από τις 15:45 έως και 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, με το τέλος της εμφάνισης των The Prodigy.

Δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους στις δύο σκηνές του Rockwave Festival στην καρδιά του φετινού καλοκαιριού χάρισαν πολλές στιγμές που το κοινό θα θυμάται για καιρό. Moshpits stagediving, χορωδιακά ρεφρέν και πολύ ιδρώτα από τους metalheads, καθ’ όλη τη διάρκεια των εμφανίσεων στο Vibe stage με αποκορύφωμα τον Metal God Rob Halford να κραδαίνει το μαστίγιο του πάνω στην εντυπωσιακή του μηχανή, υπό τους ήχους του Hell Bent for Leather.

Από την άλλη οι σκοτεινές μελωδίες των Electric Litany δώσανε τη θέση τους στον πατριάρχη του stoner John Garcia, πριν οι garage μεσσίες που ακούν στο όνομα Βlack Rebel Motorcycle Club δονήσουν το Terra Stage, ως ιδανική προετοιμασία για τους The Prodigy. Οι Greek Warriors είχαν πάρει θέση και το οργιαστικό ηχητικό φωτορυθμικό show του συγκροτήματος, ισοπέδωσε το ΤerraVibe, με το άκουσμα της ιαχής: Greece are you ready to party?

Με ένα μεγάλο πάρτι λοιπόν ολοκληρώθηκε η τρίτη φεστιβαλική μέρα του rockwave καλοκαιριού, που παρά τις δυσκολίες των καιρών, απέδειξε πως η μουσική ενώνει όπως έκανε πάντα!

Η φωτογραφία είναι της Χριστίνας Αλώση.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!