Ο Γιάννης Αγγελάκας & 100°C στο Rockwave Festival

Γα μια Rockwave Night
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά τους Rotting Christ, το Rockwave Festival ανακοίνωσε και τον Γιάννη Αγγελάκα  για μια Rockwave Night το επόμενο καλοκαίρι.

O Γιάννης Αγγελάκας & οι 100°C μαζί με το πολυφωνικό σχήμα Διώνη καθώς και τρίο εγχόρδων, στην «Ηλεκτρική καρέκλα» στις 26 Ιουνίου 2024 στην Αθήνα. Με Τραγούδια από όλη την πορεία του, καθώς και σάουντρακ που έχει γράψει για ταινίες, με μια διαφορετική προσέγγιση.

Τους 100°C αποτελούν οι : Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα, Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι.

Πολυφωνικό σχήμα Διώνη: Ειρήνη και Παναγιώτα Κολιούση, Ανθή Κύρκου.Τρίο εγχόρδων (υπό την επιμέλεια του Νίκου Βελιώτη): Άγγελος Μαστραντώνης (Βιολί), Στέλιος Παπαναστάσης (Βιόλα), Wieruszka Kidżeski (Βιολοντσέλο).

Η διοργάνωση έχει συνδεθεί για το 2024 με το Θέατρο Λυκαβηττού και όχι με την πατροπαράδοτη Μαλακάσα, αν και η επίσκεψη εκεί επίσης δεν αποκλείεται. Όπως και για τους Rotting Christ, δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη τοποθέτηση για χώρο ή για εισιτήρια.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!