25 φωτογραφίες από τη συναυλία του Robbie Williams

(VIDEO) To μοναδικό σόου, η a cappella ερμηνεία και το σχόλιο που... προκάλεσε αντιδράσεις
25 φωτογραφίες από τη συναυλία του Robbie Williams Θωμάς Δασκαλάκης/NDP Photo Agency
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Robbie Williams προκάλεσε “σεισμό” στην Μαλακάσα σε μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη σε όσους κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο. Ο Βρετανός σούπερ σταρ μετά την καταιγιστική του εμφάνιση το 2015 στη σκηνή του TerraVibe, είχε υποσχεθεί ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα, κάτι που έκανε το Σάββατο (1/7).

"Feel", "Come Undone", "Destruction", "Let me Entertain You" ήταν ανάμεσα στις επιτυχίες που τραγούδησε ο Ρόμπι Γουίλιαμς on stage.



Μάλιστα  Βρετανός performer, τραγούδησε a cappella δύο κορυφαία κομμάτια του, το Me and My Monkey και το Angels, με το κοινό να παραληρεί. 



Το ευχαριστώ και οι... κλέφτες

Ο τραγουδιστής πριν από λίγο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram 9 φωτογραφικά καρέ από τη χθεσινή του εμφάνιση στην σκηνή και ευχαρίστησε την Ελλάδα.

«Ελλάδα: Σας ευχαριστώ για τη χθεσινή βραδιά. Ήταν όμορφα. Σε αγαπώ, Rob x» έγραψε στην λεζάντα.



Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του ένα σχόλιο που έκανε με αφορμή τη χρυσοποίκιλτη μπλούζα του, μάλλον δίχασε το κοινό, που άλλοι θεώρησαν, ότι απλά έκανε χιούμορ (λίγο παραπάνω αγγλικό), ενώ άλλοι το εξέλαβαν ως προσβολή.

Ο καλλιτέχνης επέλεξε να φορέσει στη συναυλία του μία χρυσή αμάνικη μπλούζα στολισμένη με πετράδια και απευθυνόμενος στο κοινό είπε: «Κανείς δεν ήθελε να αγγίξει τον πισινό μου, αλλά ήθελαν να κλέψουν τις πέτρες από την μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα. Μπορείς να το κρατήσεις αυτό Ρόμπι (σ.σ. το γιλέκο), θα τις πουλήσουμε αύριο στο ebay».




Φωτογραφίες: Θωμάς Δασκαλάκης/NDP Photo Agency

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!