Οι προτάσεις της εβδομάδας (7 - 13/11)

Όλα όσα μπορεί να παρακολουθήσει ένας μουσικόφιλος στην Αθήνα!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πολλές μουσικές παραστάσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των μουσικόφιλων στην Αθήνα για τις επόμενες ημέρες.

Οι μουσικές σκηνές, αλλά και οι μεγαλύτεροι χώροι, ανοίγουν τις πόρτες τους με ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Δείτε εδώ όσα δεν πρέπει να χάσετε, ανάλογα, πάντα, με το γούστο σας στη μουσική.

30 χρόνια Ορφέας Περίδης: «Από τα βάθη της ψυχής κι από του νου τα ύψη»

PERIDHS EPILOGH CMYK 50x70 FINAL
Ο Ορφέας Περίδης γιορτάζει τα 30 χρόνια της γόνιμης παρουσίας του στη δισκογραφία και τις μουσικές σκηνές και μας καλεί σε μία ιδιαίτερη γιορτή στον Σταυρό του Νότου, έναν χώρο φιλόξενο και οικείο του, στον οποίο έχει δώσει πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια τα διαπιστευτήρια του ταλέντου του.

Τις Παρασκευές 8, 15 και 22 Νοεμβρίου ο Ορφέας Περίδης μαζί με πέντε ξεχωριστούς καλλιτέχνες και φίλους θα μοιραστούν την Κεντρική Σκηνή παρουσιάζοντας τέσσερις διαφορετικές παραστάσεις με τραγούδια σταθμούς των τριών τελευταίων δεκαετιών.

Οι χαρισματικοί δημιουργοί και συνοδοιπόροι, που θα συμμετέχουν σε αυτές τις μοναδικές, επετειακές παραστάσεις, ανταποκρινόμενοι με χαρά στην πρόσκλησή του Ορφέα, είναι:

8/11 Φοίβος Δεληβοριάς
15/11 Αλκίνοος Ιωαννίδης
22/11 Δημήτρης Μυστακίδης- Φώτης Σιώτας

Οι Παρασκευές του Νοεμβρίου θα είναι αφιερωμένες στον πιο σημαντικό μελωδό της γενιάς του και θα «αντηχούν» από τα τραγούδια του. Τραγούδια «αδικημένα», αγαπημένα του κοινού, που ακούγονται όμως σπάνια στις ζωντανές εμφανίσεις του Ορφέα Περίδη, θα βρουν τη θέση που τους αρμόζει στο πρόγραμμα του Σταυρού δίνοντας ξεχωριστό τόνο σε κάθε μία από τις παραστάσεις. Τραγούδια που αντικατοπτρίζουν το χάρισμα, αλλά και την καλλιτεχνική συνέπεια του τραγουδοποιού προς το κοινό και εκφράζουν μια ολόκληρη εποχή, που διατηρεί τις εικόνες τις νεανικές και παράξενα όμορφες μέσα από τον ποιητικό και αντισυμβατικό κόσμο του Ορφέα Περίδη, που ενώ μετρά 30 χρόνια δημοσιότητας παραμένει συναισθηματικά άφθαρτος.

Ο Ορφέας Περίδης είναι ένας ανεξερεύνητος κόσμος, προσβάσιμος μόνο σε εκείνους που τον αγαπούν αληθινά. Τα τραγούδια του είναι ο τρόπος του να επικοινωνεί με εμάς.

Μας μεταφέρουν τις ιστορίες, τις εικόνες των μυστικών των εσωτερικών του τοπίων και τις μελωδίες που αναδύονται από την συγκίνηση του δημιουργού για κάθε τι που ταράζει τα ύδατα της ψυχής του.

Ο Ορφέας Περίδης είναι τραγουδοποιός, ιχνηλάτης. Προηγείται και σηματοδοτεί τα μονοπάτια που μας βοηθούν να μην χαθούμε στην πολυδαίδαλη πραγματικότητα, ενός κόσμου που αλλάζει πιο γρήγορα από ότι μπορούμε να αντιληφθούμε. Συλλέγει εικόνες και ξεχωρίζει πολύτιμες στιγμές που περνούν απαρατήρητες μέσα στην καθημερινή μας βιασύνη.

Μας αφηγείται τις ιστορίες του, επί 30 χρόνια, τραγουδώντας με ένταση εσωτερική και με ένα τρόπο απευθύνεται στον καθένα μας ξεχωριστά, σαν να είμαστε εμείς οι ήρωές του.

Info:


Παρασκευές 8, 15 & 22 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22.30

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή
Φραντζή 35, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 21 0922 6975

Η Ρίτα Αντωνοπούλου στη Σφίγγα: «2ω και 26λ με το χρόνο»

rita antonopoulou sfigga afisa 2019
Η Ρίτα Αντωνοπούλου επιστρέφει στη Σφίγγα!

Η νέα παράσταση είναι βασισμένη στο αιώνιο και θεμελιώδες για την ανθρωπότητα ζήτημα του χρόνου που έχει απασχολήσει τους δημιουργούς από την πρώτη στιγμή που ανέτειλε στον κόσμο η καλλιτεχνική έκφραση.

Αυτή τη φορά η ιδέα της αγαπημένης ερμηνεύτριας ζωντανεύει επί σκηνής με τη συμμετοχή τριών ταλαντούχων μουσικών, συνδυάζοντας τη φυσική θεατρικότητα της ερμηνείας της, με επιλογές τραγουδιών που κινούνται αρμονικά σαν δορυφόροι γύρω από τον πυρήνα του κεντρικού θέματος.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου επιλέγει και συνδυάζει με τρόπο αριστοτεχνικό, αγαπημένα τραγούδια που έχουν άμεση ή έμμεση αναφορά στο χρόνο, με λόγο που ρέει αβίαστα και συνδέει αρμονικά τα συστατικά της παράστασης, την εξαιρετική ερμηνεία, το χιούμορ, τη συγκίνηση, τη χαρά και το παιχνίδι.

Τι είναι τελικά ο χρόνος; Ποιος τον επινόησε και με ποιο δικαίωμα;

«Ο χρόνος είναι διφορούμενος. Είναι τόσο άπειρος όσο και πεπερασμένος. Μετρήσιμος και ανυπολόγιστος, ευέλικτος και αυστηρός».

Απαντήσεις δεν υπάρχουν ή αν υπάρχουν δημιουργούν νέα ερωτήματα.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου, για την οποία η σκηνή και το κοινό αποτελούν τα στοιχεία του φυσικού της χώρου, επιχειρεί να δώσει απαντήσεις και να θέσει ερωτήματα συνομιλώντας με τον κόσμο και τραγουδώντας μαζί του.

Οι μουσικοί που συνοδεύουν τη Ρίτα, σπουδαίες προσωπικότητες του χώρου, με μαέστρο τον μοναδικό σολίστ, συνθέτη κι ενορχηστρωτή Μανόλη Ανδρουλιδάκη, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παράστασης και συμβάλλουν με το ταλέντο τους στο να φύγουμε όλοι στο τέλος μ' αυτήν την ξεχωριστή αίσθηση ότι μοιραστήκαμε ουσία και συναισθήματα.

«Κανείς δε μπορεί να πάει πίσω και να κάνει μια καινούργια αρχή. Μπορούμε όμως να ξεκινήσουμε σήμερα, τώρα και να κάνουμε ένα καινούριο τέλος».

Μανόλης Ανδρουλιδάκης: Κλασσική Κιθάρα, ενορχήστρωση
Σταύρος Καβαλιεράτος: Κοντραμπάσο
Μιχάλης Ατσάλης: Ακουστική Κιθάρα

Φωτογραφία - Σκηνοθεσία: Άκης Χρήστου
Οργάνωση παραγωγής: Ogdoo Music Group

Info:


Σάββατο 9, 16, 23 και 30 Νοεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος στο μπαρ: 12€ με κρασί ή μπύρα

Μουσική Σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

O Γιάννης Πάριος στο Baraonda

Parios Baraonda Final new2
Ο Γιάννης Πάριος δίνει ραντεβού και φέτος στο Baraonda Music Hall, ξεκινώντας από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή στις 19:00.

Η επιτυχία στο Baraonda Music Hall με τον Γιάννη Πάριο συνεχίζεται σε ένα εξαιρετικό χώρο που ταιριάζει απόλυτα στο ύφος του.

Ο Γιάννης Πάριος στο Baraonda Music Hall, με τις μεγάλες του επιτυχίες.

Μαζί του μια αξιόλογη φωνή η Σοφία Παπάζογλου.

Info:


Πρεμιέρα Σάββατο 9 Νοεμβρίου
Κάθε Σάββατο βράδυ & Κυριακή στις 19:00

Baraonda Music Hall
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 6441778

Γιάννης Κότσιρας - Θοδωρής Οικονόμου: «Ο Υπέροχος Κύριος Μάνος Ελευθερίου»

kotsiras oikonomou gazarte
Ο Γιάννης Κότσιρας «συζητά» με τον Θοδωρή Οικονόμου τα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου.

Μάνος Ελευθερίου, μεγάλος αγαπημένος Έλληνας ποιητής, στιχουργός, πεζογράφος.

Γιάννης Κότσιρας, δεν χρειάζεται συστάσεις. Δημοφιλής ερμηνευτής, από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες μιας ολόκληρης γενιάς, με τεράστια συνεισφορά στο Ελληνικό τραγούδι.

Θοδωρής Οικονόμου, σπουδαίος συνθέτης και πιανίστας, με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του, ως πιανίστας και ενορχηστρωτής. Έχει γράψει μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο, έχει συμπράξει με συμφωνικές ορχήστρες και έχει βραβευτεί για το έργο του.

Μια ιδέα για μια εντελώς διαφορετική συναυλία.

Στην εποχή του εντυπωσιασμού, οι δύο φίλοι καλλιτέχνες αποφάσισαν να εστιάσουν στην ουσία της μουσικής, χωρίς περιττά στολίδια και χωρίς κάποια επίπλαστη αφορμή. Η μόνη αφορμή είναι η αγάπη τους στο έργο του μεγάλου αυτού στιχουργού και η ανάγκη τους να προσφέρουν το τραγούδι όπως αυτό γεννιέται. Γυμνό.

Όπως οι ίδιοι σκέφτηκαν αυθόρμητα: «Ας μην κάνουμε μία παράσταση για το “μεγάλο" κοινό, αλλά για το “μικρό"». Αυτό το κοινό που γνωρίζει, εκτιμά και αγαπάει την ουσία και φυσικά το έργο του Μάνου Ελευθερίου, την απίστευτη δεξιοτεχνία του Θοδωρή Οικονόμου, αλλά και τον ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα.

Επιμέλεια ήχου: Λάμπρος Μπούνας

Info:


Δευτέρες 11, 18 και 25 Νοεμβρίου 2019
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:30
Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμές Εισιτηρίων

Προπώληση: Α΄ Ζώνη 28€ | Β’ Ζώνη 24€ | Γ’ Ζώνη 19€ | Όρθιοι 10€
Ταμείο: Α΄ Ζώνη 30€ | Β’ Ζώνη 26€ | Γ’ Ζώνη 21€ | Όρθιοι 12€

Σημεία Προπώλησης: Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876

Gazarte Main Stage
Βουτάδων 34, Γκάζι

Βασίλης Καρράς & Γιάννης Πλούταρχος στην Ιερά Οδό

Karras Ploutarxos
Μια συνεργασία - έκπληξη έρχεται φέτος στην Ιερά Οδό, όπως είχε ανακοινωθεί αρκετό καιρό πριν.

Ο Βασίλης Καρράς θα εμφανίζεται για τρίτη χρονιά στην Ιερά οδό, συμπράττοντας με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Μαζί τους και η Έλλη Κοκκίνου, ενώ συμμετέχει η Κατερίνα Στικούδη, έτοιμη να δώσει τη δική της πινελιά με τις ποπ επιλογές.

Info:


Πρεμιέρα Παρασκευή 8 Νοεμβρίου
Κάθε Παρασκευή - Σάββατο

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ
Ιερά Οδός 18-20, Γκάζι
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272

Η Γλυκερία στο «Χαμάμ» με 2 ξεχωριστά αφιερώματα

75250916 2438194266264456 4691518808941133824 n
Η Γλυκερία μας καλεί σε ένα μουσικό ταξίδι για δυο ξεχωριστές βραδιές, όπου θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στους μεγάλους συνθέτες του ρεμπέτικου τραγουδιού.

Στον Βαγγέλη Παπάζογλου (Παρασκευή 8/11) & στον Κώστα Σκαρβέλη (Παρασκευή 15/11), σε επιμέλεια του Στέλιου Φωτιάδη.

Ο Βαγγέλης Παπάζογλου (Κάτω στα λεμονάδικα, Πέντε χρόνια δικασμένος, Η μπαμπέσα) ήταν ένας από τους κορυφαίους προπολεμικούς ρεμπέτες. Αυτοδίδακτος μουσικός, ο οποίος συνθέτει ανεπανάληπτες και πρωτότυπες μελωδίες που χαρακτηρίζουν το έργο του από την πρώτη κιόλας ενασχόληση του με τη μουσική. Τη βραδιά θα προλογίσει ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Τσάμπρας.

Ο Κώστας Σκαρβέλης, (Τράβα ρε μάγκα και αλάνι, Το γλυκό φιλί, Μη μου λες γιατί ξεχνάω) ήταν ο πρώτος καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρείας Columbia. Ξεκίνησε παίζοντας όλα τα είδη μουσικής, αφοσιώθηκε όμως στο ρεμπέτικο κάνοντας μεγάλες συνεργασίες τόσο ως μουσικός όσο και ως τραγουδιστής. Τη βραδιά θα προλογίσει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Μανιάτης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τραγούδια λαϊκά - έντεχνα και παραδοσιακά, από το πλούσιο ρεπερτόριο της μεγάλης ερμηνεύτριας. Συμμετέχει ο Θοδωρής Μέρμηγκας και μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς.

Info:


Παρασκευή 8 & 15 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22.00

Μουσική Σκηνή Χαμάμ
Δημοφώντος 97, Άνω Πετράλωνα
Τηλ.: 210 3421212

Nto Diesi & Απόστολος Μόσιος: «Πάμε Παρέα» στη Σφίγγα

mosios nto diesi sfigga afisa 19
Οι Nto Diesi, της Πένυς Ραμαντάνη και του Δημήτρη Νίτη, συναντούν στη φιλόξενη σκηνή της Σφίγγας τον Απόστολο Μόσιο, παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμα που θα σας αφαιρέσει το βάρος της καθημερινότητας και θα σας παρασύρει να το τραγουδήσετε μαζί τους.

Έχοντας στις αποσκευές τους, δύο ολοκαίνουργιους δίσκους, το «Δε φοβάμαι το αύριο» για τους Nto Diesi και το «Βεγγαλικό» για τον Απόστολο Μόσιο, που κυκλοφορούν αμφότεροι από το Ogdoo Music Group, θα ξεδιπλώσουν επί σκηνής το πολύπλευρο ταλέντο τους ενώνοντας τις δημιουργικές τους δυνάμεις.

Η Πένυ Ραμαντάνη, αν και νεότατη, μετρά ήδη μια πλούσια καριέρα είκοσι ετών ως ερμηνεύτρια και στιχουργός των ΟΝΑΡ, ο Δημήτρης Νίτης ο προικισμένος συνθέτης των Nto Diesi τυγχάνει και εξαιρετικός κιθαρίστας, ένας από τους πιο σημαντικούς που διαθέτουμε και ο Απόστολος Μόσιος, μουσικός, δημιουργός και ερμηνευτής, διαθέτει εκτός των άλλων μια μεγάλη φωνή που εντυπωσιάζει.

Η χημεία τους είναι εξαιρετική και η συνεργασία τους καθόλου τυχαία.

Είναι τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες που αντανακλούν τη σπάνια χαρά των ανθρώπων να υπηρετούν τη μεγάλη τους αγάπη, στην περίπτωσή τους την μουσική και αυτή τη χαρά την μεταδίδουν απλόχερα στο κοινό τους, όπως θα διαπιστώσετε.

Η δύναμη της παρέας, η αίσθηση ότι γίνεσαι μέλος μιας συντροφιάς αγαπημένων φίλων που σκαρώνει μια αυθόρμητη γιορτή στο σπίτι, είναι η κεντρική ιδέα που διαπνέει την παράστασή τους, όπως ευθέως φανερώνει και το όνομα των ζωντανών τους εμφανίσεων «Πάμε Παρέα».

Γιατί οι παρέες στη Ελλάδα εκτός από ιστορία ξέρουν να δημιουργούν και αξέχαστες νύχτες, όπως αυτές που θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στη Σφίγγα.

Η συντροφιά των τριών, με αφορμή αυτή τη συνεύρεση έγραψε, ένα πολύ όμορφο, τρυφερό και αισιόδοξο τραγούδι το «Πάμε Παρέα» προετοιμάζοντας το έδαφος για τις δύο Πέμπτες του Νοέμβρη, που για όσους τις ζήσουν θα φαντάζουν Παρασκευές.

Τους Nto Diesi και τον Απόστολο Μόσιο συνοδεύουν επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί Δημήτρης Νάσσιος (κιθάρες, φωνητικά), Βασίλης Παπαχρήστου (πλήκτρα), Μιχάλης Κεχαγιάς (sidetrack - μπάσο, φωνητικά) και Δημήτρης Γκαβαρδίνας (τύμπανα).

Info:


Πέμπτη 7 και 14 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισόδου: 13 ευρώ γενική είσοδος σε τραπέζι, με μπύρα ή κρασί
 
Μουσική Σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Αναστασία Έδεν & Άρης Βλάχος live στο Half Note

anastasia eden aris vlaxos afisa
Ο συνθέτης Άρης Βλάχος και η ερμηνεύτρια Αναστασία Έδεν παρουσιάζουν τη νέα τους μουσική παράσταση, βασισμένη στη δισκογραφική τους συνεργασία αλλά και στις κοινές τους μνήμες και αγάπες από το διεθνές και ελληνικό τραγούδι.

Με jazzy διάθεση και με μια ορχήστρα που παραπέμπει σε μικρή Big Βand διασκευάζουν τα κλασσικά διαμάντια που όλοι αγαπάμε να τραγουδάμε και τους δίνουν τη δική τους καλλιτεχνική ταυτότητα.

Η ξεχωριστή καλλιτεχνική χημεία που τους συνδέει και η δημιουργική ομάδα που τους πλαισιώνει έχουν σαν αποτέλεσμα δυνατές ερμηνείες και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις για μια βραδιά μαγική κι απολύτως συλλεκτική.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Άρης Βλάχος

Παίζουν οι μουσικοί:

Άρης Βλάχος - πιάνο & πλήκτρα
Βαγγέλης Κατσαρέλης - τρομπέτα
Γιώργος Ζαρέας - τρομπόνι
Νίκος Τερζάκης - κιθάρες
Ερρίκος Σπηλιωτόπουλος - μπάσο
Αλέξανδρος Γκινάλας - τύμπανα

Info:


Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310 | Προπώληση: www.viva.gr

Ώρα έναρξης: 21:30

Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.

Χατζηφραγκέτα Live: Επιστροφή - Καταστροφή

xatzifragketa
Οι Χατζηφραγκέτα, μετά από δύο χρόνια απουσίας, επανέρχονται σε full band σύνθεση στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου τις Πέμπτες του Νοέμβρη.

Επιστρέφουν δυναμικά για να παρουσιάσουν με το δικό τους μοναδικό και αυθεντικό τρόπο παλιά και νέα τραγούδια.

Οι Χατζηφαγκέτα είναι:

Πάνος Φραγκιαδάκης: Φωνή, κιθάρα
Βαγγέλης Χατζηγιάννης: Φωνή, κιθάρα
Βασίλης Τσιγκρής: Μπάσο
Γιώργος Χριστοδούλου: Τύμπανα

Info:


Σταυρός του Νότου - Κεντρική Σκηνή

Πέμπτες, 7-14-21 & 28 Νοέμβρη
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 12 με μπύρα ή κρασί

Ο Τόνι Σφήνος στήνει τη δική του ντισκοτέκ στο Γκάζι

sfinos make up poster
O γνωστός για το ιδιαίτερο στυλ του, για το αστείρευτο κέφι του, ο μετρ της διασκέδασης Tonis Sfinos, φέτος αλλάζει στέκι και στήνει τη δική του ντισκοτέκ στο Γκάζι!

Με όνομα που παραπέμπει σε γκλίτερ, στρας, πολύχρωμο dancefloor, ντισκομπάλες, χιλιάδες φώτα και φουλ παγιέτα, η «Make Up» υπόσχεται νύχτες με ξέφρενο χορό και πονηρό φλερτ.

Πολλές guest εμφανίσεις από καλλιτέχνες των 70’ς - 80’ς - 90’ς θα δώσουν διαφορετικό αέρα στις φανταχτερές νύχτες του φετινού χειμώνα!

Από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο.

Μαζί του η μπάντα που τον συνοδεύει 10 ολόκληρα χρόνια, οι Playmates, o ηθοποιός και τραγουδιστής Αντώνης Παπαηλίας και η τραγουδίστρια Νάγια Δούκα.

Info:


Πρεμιέρα: Σάββατο 9 Νοέμβριου 2019 και κάθε Σάββατο
Ώρα έναρξης: 23.00

Είσοδος: 15€ με ποτό στο bar
Τιμή απλή φιάλη: 140€ / 4 άτομα

Make Up Live Disco: Ιερά Οδός 13 Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 2103417300

«Houseband presents Rock Around» στο Σταυρό του Νότου Club

houseband stn
Η Ευρυδίκη, ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Μυρτώ Ναούμ στήνουν κάθε Σάββατο το απόλυτο πάρτι!

Τρεις ξεχωριστοί καλλιτέχνες υπόσχονται να ξεσηκώσουν με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και τα πιο αγαπημένα ποπ, ροκ, έντεχνα και εναλλακτικά τραγούδια από την ελληνική και παγκόσμια μουσική σκηνή, με ένα πρόγραμμα διαφορετικό και απρόβλεπτο. Ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο και τον κόσμο μέσα από μελωδίες και τραγούδια γεμάτα ρυθμό που θα απογειώσουν και θα μας κάνουν ακόμη και να χορέψουμε. Τα πρώτα μπλουζ των εφηβικών μας χρόνων, τα χορευτικά τραγούδια των 80’ς και 90’ς, οι μπαλάντες των μεγάλων τραγουδοποιών και τα ανεπανάληπτα κομμάτια κορυφαίων ροκ συγκροτημάτων θα συνθέτουν το απόλυτο πάρτι κάθε Σάββατο!

Info:


Από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 13€ με μπύρα ή κρασί

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 21 0922 6975

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!