Οι προτάσεις της εβδομάδας (19 - 25/9)

Όλα όσα μπορεί να παρακολουθήσει ένας μουσικόφιλος στην Αθήνα!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Σεπτέμβριος, κατ’ εξοχήν συναυλιακός μήνας, είναι εδώ!

Πολλές μουσικές παραστάσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των μουσικόφιλων στην Αθήνα για τις επόμενες ημέρες, καθώς οι συναυλίες συνεχίζονται δυναμικά.

Δείτε εδώ όσα δεν πρέπει να χάσετε, ανάλογα, πάντα, με το γούστο σας στη μουσική.

Ορφέας Περίδης - Λιζέτα Καλημέρη στο Κηποθέατρο Παπάγου

88ea68b3 fe04 4f6b 90ab 8157a93e87af
Ο Ορφέας Περίδης μαζί με την Λιζέτα Καλημέρη κλείνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την όμορφη καλοκαιρινή τους περιοδεία στο Κηποθέατρο Παπάγου, στις 23 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο καλλιτέχνες με ένα πολυμορφικό μουσικό σχήμα θα παρουσιάσουν μια μοναδική μουσική παράσταση που φιλοξενεί επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις νέες τους δημιουργίες, αλλά και τα παλαιότερα κλασσικά τους κομμάτια.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι η ικανότητα να δημιουργούν το οικείο εκείνο κλίμα που προσφέρει στους ακροατές τη διασκέδαση μαζί με την ποιότητα, την τρυφερότητα μαζί με τον ενθουσιώδη δυναμισμό, περνώντας με δεξιοτεχνία από το έντεχνο στο λαϊκό τραγούδι, και από την μπαλάντα στη ροκ διάθεση.

Οι ακροατές θα γίνουν για αυτή τη νύχτα στο Κηποθέατρο Παπάγου, συνταξιδιώτες σε μια μοναδική μουσική περιήγηση με όχημα τον προσωπικό ποιητικό μύθο του καλλιτέχνη. Με σταθμούς νέα, αλλά και αγαπημένα διαχρονικά, τραγούδια που δημιούργησε ο Ορφέας Περίδης, γιορτάζει τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων από την πρώτη δισκογραφική του παρουσία.

Μια ευγενική, μα ταυτόχρονα επιβλητική δημιουργική παρουσία τριών δεκαετιών, που χάρισε απλόχερα, στον πιο σημαντικό μελωδό της γενιάς του, την αγάπη και το σεβασμό του κοινού και των συναδέλφων του.

Η σπάνια φωνή της Λιζέτας Καλημέρη, το προσεκτικά επιλεγμένο της ρεπερτόριο και το δημιουργικό χάρισμα του Ορφέα Περίδη συνδυάζονται άψογα επί σκηνής και υπόσχονται στο κοινό τους ένα αξέχαστο μουσικό βράδυ του Σεπτεμβρίου.

Info:


Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου
Ώρα: 21.00
 
Προπώληση, φοιτητικό, ανέργων: 10€
Ταμείο: 12€

TICKET SERVICES

- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr

PUBLIC

- σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
- στο tickets.public.gr

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΠΑΓΟΥ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ 90 ΤΗΛ 213 2027186-187
(Δευτέρα – Παρασκευή ώρες 08:30 - 14:00)

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΑΝΑΟΣ
ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 230, ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΤΗΛ. 210 6528301
(ημέρες και ώρες καταστημάτων)

ΤΑΜΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ
ΟΔΟΣ ΚΟΡΥΤΣΑΣ, 6Η ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΤΗΛ. 210 65 20 412
(την ημέρα της παράστασης από τις 19:00)

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στην Ταράτσα του Φοίβου

ARVANITAKH TARATSA
Η πιο όμορφη Ταράτσα της πόλης βρίσκεται ήδη στον τρίτο και τελευταίο μήνα της, γεμίζοντας λάμψη, χρώματα, τραγούδια και χαρά τον αθηναϊκό ουρανό!

Με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα, ο Φοίβος Δεληβοριάς ανανεώνει το ραντεβού του μαζί μας την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Παναγιώτη Λάμπουρα.

Οι δύο πρώτοι, υπέροχοι μήνες της Ταράτσας του Φοίβου πέρασαν με αλλεπάλληλα sold out και εξαιρετικές κριτικές, με όλες να συμφωνούν πως η τρίτη και τελευταία Ταράτσα μάλλον είναι και η καλύτερη!

Στη σκηνή της εμφανίστηκαν - εκτός από τον μόνιμο και υπερταλαντούχο θίασο της - κάποια από τα πιο αγαπημένα και ενδιαφέροντα ονόματα από διάφορους χώρους της Τέχνης: Μαρίζα Ρίζου, Κατερίνα Πολέμη, La Dandizette, Ελένη Βιτάλη, Ορφέας Περίδης, Νίκος Ξύδης, Κατερίνα Βρανά, The Burger Project, Αριστοτέλης Ρήγας, Νατάσσα Μποφίλιου, Δήμητρα Σελεμίδου, ταχυδακτυλουργός Τζουλιάνο, Διονύσης Σαββόπουλος, Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης, Μάρθα Φριντζήλα, Usurum, Ελένη Δήμου και Locomondo.

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη λοιπόν του Σεπτεμβρίου.

-Με έναν μόνιμο θίασο που αποτελείται από τους ήδη «συνεννοημένους»

* την γνωστή πηγή φωτός και θεαματικό πολυεργαλείο Θανάση Αλευρά, σε ακόμα πιο δαιμονισμένη έκδοση

*την τραγουδίστρια της φαντασίας μας Νεφέλη Φασούλη

* τον εκκωφαντικό μάγο Alex De Paris

Αλλά και με μια δυνατή προσθήκη στο stand-up και στα κείμενα:

*τον Λόρδο Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, με τα αδιάκοπα κωμικά ερωτηματικά του να προστίθενται στα δικά μας

*με την εκστατική δημιουργική ομάδα του μαγεμένου σκηνοθέτη Άγγελου Τριανταφύλλου

* με την θρυλική ιπτάμενη ορχήστρα του «Καλοριφέρ», τον Σωτήρη Ντούβα, τον Κωστή Χριστοδούλου, τον Σταμάτη Σταματάκη και τον Κώστα Παντέλη

*με μία όαση-in-progress που θα λάβει για πρώτη φορά χώρα φέτος στην ταρατσιαία επικράτεια: το web radio της «Ταράτσας του Φοίβου», μια εκ του μηδενός δημιουργία και προσφορά της Μαργαρίτας Μυτιληναίου που όλο το καλοκαίρι παίζει ειδικά επιλεγμένη ελληνική και ξένη μουσική στο ύφος της Ταράτσας, παρακολουθεί τις πρόβες, συνομιλεί με τους καλεσμένους, έχει απροσδόκητους γκεστ σταρ και μιαν δίωρη εβδομαδιαία εκπομπή του Φοίβου που επιλέγει αγαπημένα του κομμάτια που δεν μεταδίδονται πουθενά. www.taratsaradio.gr

Αυτά και πολλά ακόμη μας περιμένουν τον τελευταίο μήνα της Ταράτσας του Φοίβου, που φέτος, στην τελευταία της «εμφάνιση» στο αθηναϊκό καλοκαίρι, καταφέρνει να χωρέσει τραγούδια μοναδικά και αγαπημένα, χορευτικές φιγούρες, μαγικά κόλπα, ξεκαρδιστική stand up comedy, καθηλωτικό μπουρλέσκ, λάμψη και στρας, υπέροχα νέα σκετς, μία σύντομη περίληψη της ιστορίας της Ελλάδας μέσα από μουσικές και χορευτικά άλματα με την περιγραφή του Αλέξη Κωστάλα, ανατρεπτικές αναφορές για τα politically correct και τα mix & match που καθορίζουν πια τη ζωή μας, τηλεοπτικές εκπομπές, λεωφορεία με υπερφυσικές δυνάμεις, νέους στίχους που θα τους μάθουμε, μουσικές που μεταμορφώνονται και περνούν στην απέναντι όχθη, δαιμονισμένους ρυθμούς που ξεσηκώνουν αλλά και άφθονη συγκίνηση.

Με όλα τα παραπάνω, η Ταράτσα είναι έτοιμη να πει ένα χαρούμενο αντίο πριν γίνει συνήθεια και υποχρέωση στους δημιουργούς της, όσο ακόμα βρίσκεται στο ύψος του κεφιού τους.

Info:


Η ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ» | Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20:30
Ώρα εισόδου κοινού: 19:30

Τιμές εισιτηρίων καθήμενων:

Α ΖΩΝΗ: 30 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ: 23 ΕΥΡΩ

Οι θέσεις καθήμενων είναι σε τραπέζια των 12 και των 8 θέσεων και οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ' όψιν τους ότι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Τιμή εισιτηρίου για bar και εξώστη καθήμενων: 15 ΕΥΡΩ (με δώρο μία μπύρα)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Κάθε εισιτήριο προσφέρει έκπτωση 20% σε μία επόμενη παράσταση της ταράτσας με την ταυτόχρονη αγορά του εισιτηρίου της επόμενης παράστασης.

Προπώληση εισιτηρίων:

TICKET SERVICES

- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr
- Καταστήματα PUBLIC
www.tickets.public.gr

Πληροφορίες - κρατήσεις: 210 3428272

Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου στο Θέατρο Πέτρας

f42456c88c7073c4332fd4194a007271 L
Τραγουδούν: Γιώργος Νταλάρας & Μίλτος Πασχαλίδης. Μαζί τους η Ασπασία Στρατηγού.

Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι ο ποιητής, πεζογράφος, στιχουργός και συλλέκτης Μάνος Ελευθερίου έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στις καρδιές μας και στον Ελληνικό πολιτισμό.

Στενοί δεσμοί, πολύχρονη φιλία και πάρα πολλά τραγούδια, από το ξεκίνημά του, συνδέουν τον Γιώργο Νταλάρα με τον Μάνο. Μαζί με τον καλό του φίλο και συνεργάτη Μίλτο Πασχαλίδη, ετοίμασαν και παρουσιάζουν μια σειρά συναυλιών με τα ωραιότερα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου.

Ο Μάνος Ελευθερίου μας χάρισε πάνω από 400 αγαπημένα τραγούδια, που μελοποιήθηκαν από τους σημαντικότερους συνθέτες των τελευταίων 50 χρόνων. Από τον «Άγιο Φεβρουάριο» του Δήμου Μούτση στα «Λαϊκά» του Μίκη Θεοδωράκη, από τη «Θητεία» του Γιάννη Μαρκόπουλου στο «Κάτω απ’ τη μαρκίζα» του Γιάννη Σπανού, από το «Ελεύθεροι κι ωραίοι» του Σταύρου Κουγιουμτζή στον «Άμλετ της σελήνης» του Θάνου Μικρούτσικου και το «Είν’ αρρώστια τα τραγούδια» του Σταύρου Ξαρχάκου, η υπογραφή του Μάνου Ελευθερίου ήταν αυτή που σημάδεψε τη δισκογραφία μιας ολόκληρης εποχής.

Τον Γιώργο Νταλάρα, τον Μίλτο Πασχαλίδη αλλά και την ταλαντούχα Ασπασία Στρατηγού, που θα τραγουδήσει μερικά από τα ωραιότερα λαϊκά του Μάνου, συνοδεύουν 9 εξαιρετικοί μουσικοί που «ντύνουν» τα τραγούδια με τη δεξιοτεχνία και το μεράκι τους.

Γιώργος Παπαχριστούδης - πιάνο, Γιώργος Μάτσικας και Βασίλης Κορακάκης - μπουζούκι, Χρήστος Ζέρβας - κιθάρα, Θανάσης Σοφράς - μπάσο, Μάνος Γρυσμπολάκης - ακορντεόν, Αντώνης Καλιούρης - πνευστά, Στράτος Σαμιώτης - κρουστά, Δημήτρης Γκαβαρδίνας - τύμπανα

Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Παπαχριστούδης
Σχεδιασμός ήχου - ηχοληψία: Αντώνης Ζαχόπουλος, Βαγγέλης Κουλούρης
Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος

Info:


Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου
Ώρα Έναρξης: 21.00

Θέατρο Πέτρας
Πετρούπολη

Ξανά 1999: Το συναυλιακό γεγονός για τα 20 χρόνια Τεχνόπολη

texnopoli 1999
Κ. Βήτα, Δραμαμίνη, Στάθης Δρογώσης, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Κόψης, Κορίνα Λεγάκη, Θοδωρής Μαυρογιώργης, Γιάννης Παπαγεωργίου, Μαρία Παπαγεωργίου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Απόστολος Ρίζος, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μανώλης Φάμελλος, Katerine Duska, Nalyssa Green και άλλοι.

Μια χρονιά κι έναν καιρό παίζαμε παιχνίδια με τον διάβολο. Άλλαζε κάθε που βράδιαζε. Τα γέλια κρέμονταν από τα μπαλκόνια. Ταΐζαμε τα θηρία. Μπαίναμε μέσα στις νύχτες των άλλων. Η μέρα μίκραινε και τα φώτα έσβηναν. Μια χρονιά κι έναν καιρό τα λάφυρά μας ήταν οι ανεμοδείκτες μας. Η καρδιά έβαζε πλώρη με ανοιχτά πανιά. Στην Πράγα ήταν καλοκαίρι και οι ψυχές δεν βρίσκαν καταφύγιο. Η σκιά μας χόρευε και ο άγγελος ήταν πάντα φύλακας.

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν 1999 και είχαν κυκλοφορήσει κάποιοι δίσκοι από αυτούς που θα τραγουδάμε για πάντα. Και μέσα είχαν τραγούδια από αυτά που αγάπησαν τα ραδιόφωνα με τη μία, από αυτά που τα παίζουν ακόμα, από αυτά που εύκολα τα λέμε τραγούδια της ζωής μας.

Για μια βραδιά λοιπόν, η χαρακτηριστική τοξωτή σκηνή της Τεχνόπολης γίνεται χρονοκάψουλα και μας μεταφέρει «back to the future»! Το 2019 λοιπόν γίνεται «Ξανά 1999»!

Τραγουδάμε για τα 20 χρόνια Τεχνόπολη, τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν εκείνη τη χρονιά, με τους καλλιτέχνες που τα πρωτοτραγούδησαν και άλλους που θα τα τραγουδήσουν πρώτη φορά.

Μαζί τους επί σκηνής οι: Θάνος Μιχαηλίδης - τύμπανα, Βαγγέλης Μαρκαντώνης – Μπάσο, Αλέκος Βουλγαράκης - ηλεκτρική κιθάρα, Χρήστος Αλεξάκης – πλήκτρα, πιάνο, τρομπόνι, Βαγγέλης Κατσαρέλης – τρομπέτα, Μανώλης Φάμελλος – κιθάρες, μαντολίνο.

Ενορχήστρωση Χρήστος Αλεξάκης, Μανώλης Φάμελλος
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μανώλης Φάμελλος
Επιμέλεια προγράμματος: Χρήστος Παπαμιχάλης
Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Αλέξης Χατζηιωάννου & Βαγγέλης Φιλαΐτης
Φωτισμοί: Νίκος Μπουντούνης

Info:


Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Έναρξη: 20:30

Τιμές εισιτηρίων: 12€ προπώληση, 14€ ταμείο

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Παύλος Παυλίδης Trio στο Gazarte

pavlidis7485389
Μετά τις #soldout εμφανίσεις του, ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει τo Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Roof Stage του Gazarte, δίνοντας ραντεβού με το πάθος και το συναίσθημα για μια βραδιά μοναδική!

Μαζί με τον Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα και τις λούπες και τον Αλέκο Βουλγαράκη στην ηλεκτρική κιθάρα, ως Παύλος Παυλίδης Trio, μας παρουσιάζουν ένα διαφορετικό project, προσεγγίζοντας, με τρόπο μυσταγωγικό, τραγούδια από όλη τη μουσική του πορεία του Παύλου, τραγούδια που έχουμε χιλιοτραγουδήσει και αγαπάμε και δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να ακούσουμε στις συναυλίες του.

Tο Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο Roof Stage του Gazarte, στίχοι και μελωδίες που μας έχουν σημαδέψει από την εποχή τόσο των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τη μετέπειτα δισκογραφία του Παύλου Παυλίδη, ξυπνούν τα πιο όμορφα συναισθήματα.

Παύλος Παυλίδης: Φωνή, Ακουστική κιθάρα
Ορέστης Μπενέκας: Πλήκτρα, Φωνητικά, Loops
Αλέκος Βουλγαράκης: Ηλεκτρική κιθάρα

Info:


Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου
Gazarte Roof Stage

«Ανάμνηση Σμύρνης» στο Κατράκειο

1. σμυρνη 1
Μια μουσικοθεατρική παράσταση με την Ελένη Βιτάλη ζωντανά στο τραγούδι.

Μετά τη θερμή υποδοχή της στο κατάμεστο Ηρώδειο, όπου και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, και τις διθυραμβικές κριτικές που απέσπασε από κοινό και κριτικούς, η μουσικοθεατρική παράσταση «Ανάμνηση Σμύρνης», δεν θα μπορούσε παρά να συνεχίσει το ταξίδι της, με επόμενο σταθμό το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στις 20:15.

Με την Ελένη Βιτάλη, τη Λήδα Πρωτοψάλτη, τον Τάσο Χαλκιά, τη Χριστίνα Αλεξανιάν, τον Λευτέρη Ελευθερίου, τη Βαλέρια Κουρούπη, τον Σταύρο Νικολαΐδη, τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, τον Άρη Πλασκασοβίτη, τους «Τζούμ» και με τη συμμετοχή πολλών ακόμα καταξιωμένων ηθοποιών, χορευτών, μουσικών και τραγουδιστών.

Η μουσικοθεατρική παράσταση, σε κείμενο Τάνιας Χαροκόπου, σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα και μουσική Νίκου Ξύδη, είναι βασισμένη σε μια ιδέα της δημοσιογράφου Βασιλείας Ζερβού, και συνδέει τη νεότερη εποχή με τον ελληνισμό της Σμύρνης λίγο πριν την καταστροφή της, μέσα από την αναβίωση των αυθεντικών παραδοσιακών σμυρναίικων τραγουδιών.

Στη διάρκεια της παράστασης, με αφορμή το περιεχόμενο μιας γυάλας, ξεδιπλώνονται τα τραγικά γεγονότα της καταστροφής της Σμύρνης, οι ιστορίες αγάπης, πόνου, αλληλεγγύης και πολιτισμού των ανθρώπων μιας ιστορικής κοιτίδας του ελληνισμού, που με μόνο όπλο την δύναμη της ψυχής τους, περιέσωσαν στο ακέραιο τις παραδόσεις τους και το όραμά τους για την επιστροφή στην χαμένη τους πατρίδα…

Λίγα λόγια για το έργο

Λίγο πριν την ολοκληρωτική καταστροφή της Σμύρνης, ένας δημιουργός τραγουδιών και τραγουδιστής, προσπαθεί να περισώσει κάποια από τα τραγούδια της εποχής, κρύβοντας τις παρτιτούρες σε μια γυάλα, με σκοπό να την ρίξει στο πηγάδι του σπιτιού. Η γυναίκα του, η οποία δεν πιστεύει πως θα γενικευτούν οι αναταραχές, προσπαθεί να τον αποτρέψει. Εκείνος, όμως, περιγράφοντας τις σκηνές που είδε στο λιμάνι νωρίτερα, την παρακαλεί να μαζέψει κάποια πράγματα απαραίτητα για τους ίδιους και την κόρη τους και να εγκαταλείψουν το συντομότερο το σπίτι τους και τη Σμύρνη.

Έναν αιώνα αργότερα, ένας γνωστός «παραδοσιακός» τραγουδιστής και συνθέτης στην Αθήνα, τακτοποιώντας τα πράγματα του πατέρα του που είχε πεθάνει πριν λίγο καιρό, βρίσκει σε μια παλιά βαλίτσα τη γυάλα με το πολύτιμο περιεχόμενό του, καθώς κι ένα χειρόγραφο βιβλίο, που ανήκε στη γιαγιά του. Κι όταν στο σπίτι του έρχονται οι φίλοι του και μέλη της μπάντας του για να κάνουν πρόβες, τους παρουσιάζει τις παρτιτούρες και τα έγγραφα του προπάππου του, που είχε βρει, διαβάζοντας παράλληλα το γράμμα που υπήρχε στην γυάλα, από το οποίο αναδεικνύονται οι τραγικές ώρες πριν την καταστροφή.

Όλοι μαζί δοκιμάζουν να αναβιώσουν τα τραγούδια από τις παρτιτούρες τις γυάλας, μαθαίνοντας παράλληλα την ιστορία της δημιουργίας τους. Ενθουσιασμένοι από τον μουσικό «θησαυρό» που ανακάλυψαν, αποφασίζουν να εντάξουν τα τραγούδια της γυάλας στο ρεπερτόριό τους και να αφιερώσουν τη συναυλία τους στην καταστροφή της Σμύρνης!

Συντελεστές

Κείμενο: Τάνια Χαροκόπου
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μαλισσόβας
Σκηνογραφία - ενδυματολογία: Άννα Μαχαιριανάκη
Πρωτότυπες συνθέσεις, διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών, επιμέλεια - διεύθυνση ορχήστρας: Νίκος Ξύδης
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Χορογραφίες - Κινησιολογία: Θοδωρής Πανάς
Μουσική Διδασκαλία: Ανδρέας Κουρέτας
Βοηθός Σκηνοθέτη: Τάσος Κοντόγιωργας
Βοηθός Σκηνογράφου - Ενδυματολόγου: Μαρίζα Σουλιώτη
Επιμέλεια ήχου: Νίκος Λάγος
Κατασκευή Κοστουμιών: Οίκος Τρανούλη
Κατασκευή Σκηνικού: Μαρία Δημητριάδη
Make up: Γιάννης Μαρκετάκης - Makeuplab
Εικαστική δημιουργία μακέτας: Πάνος Πενταρίτσας
Φωτογραφίες: Γιούλη Γεωργαντίδου
Δημόσιες σχέσεις: Χρύσα Ματσαγκάνη
Οργάνωση Παραγωγής: Entertain.gr

Πρωταγωνιστούν: Λήδα Πρωτοψάλτη, Τάσος Χαλκιάς, Χριστίνα Αλεξανιάν, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Βαλέρια Κουρούπη, Λευτέρης Ελευθερίου, Σταύρος Νικολαΐδης, Άρης Πλασκασοβίτης, Χρυσάνθη Γεωργαντίδου.

Συμμετέχουν (αλφαβητικά): Λήδα Αλεξανδρή, Βασίλης Βούνος, Ελίνα Γιαννάκη, Ρεβέκκα Γιαννάκη, Βιβιάννα Γιαννούτσου, Ελένη Γιουφή, Τασούλα Δεληγιάννη, Στέλλα Ευστρατιάδη, Τάσος Κοντόγιωργας, Θωμάς Kοτζαμάνης, Γιώργος Μαντάς, Ελένη Μαφούτση, Ηλίας Μιχαήλ, Ελένη Μπατσούλα, Τζώρτζης Παπαδόπουλος, Μαρία Παπαδοπούλου, Πάνος Παταγιάννης, Μαργαρίτα Στραβουδάκη, Δημήτρης Φριτζελάς.

Στο τραγούδι, ζωντανά ή Ελένη Βιτάλη

Ζωντανά επί σκηνής η μπάντα «ΤΖΟΥΜ» (Ρήγας Βοργίας: Μπάσο, Νίκος Ξύδης: ηλεκτρική - ακουστική κιθάρα, μπαγλαμά, μπουζούκι & κρουστά, Νατάσα Παυλάτου: κρουστά, Νίκος Σαμαράς: μπουζούκι, τζουρά & τρομπέτα, Δημήτρης Σίντος: πιάνο & λαούτο, Θάνος Τσελεμπής: τύμπανα) και μαζί τους η Έφη Ζαϊτίδου στο κανονάκι, η Χρυσάνθη Τζοβάνη στο ούτι, γιαλί ταμπούρ και τον μπαγλαμά.

Info:


Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου - Ώρα: 20:15
Διάρκεια: 150’ με διάλειμμα

Τιμές Εισιτηρίων: προπώληση 12€, ταμείο 14€, μειωμένο 12€ (ανέργων, φοιτητών, άνω των 65)

Προπώληση: Στο δίκτυο Viva.gr και στο Δημαρχείο Νίκαιας, Π. Τσαλδάρη 10 (4ος όροφος), τηλ.: 213 2075 289 | Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 14:00

Πληροφορίες: 2121050020

Οι Villagers of Ioannina City στο Θέατρο Βράχων

vic 2019
Οι Villagers of Ioannina City ξεκίνησαν από τα Ιωάννινα και ταξίδεψαν σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, συνδυάζοντας με ένα μοναδικά εμπνευσμένο τρόπο τη ροκ μουσική με τους παραδοσιακούς ήχους της χώρας μας.

Έρχονται λοιπόν στην Αθήνα για να παρουσιάσουν ζωντανά υλικό και από τον πολυαναμενόμενο νέο τους δίσκο «Age of Aquarius». Υπόσχονται ένα ισοπεδωτικό οπτικοακουστικό show, με περισσότερους από 10 μουσικούς να συμπράττουν επί σκηνής, δημιουργώντας μια εμπειρία που θα θυμάται για καιρό όποιος βρεθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων.

Info:


Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου
Θέατρο Βράχων

Τιμές Εισιτηρίων

Η τιμή προπώλησης στα φυσικά σημεία έχει πλέον διαμορφωθεί στα 14 ευρώ

Φυσικό σημείο προπώλησης

Hunter Agency
Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)
210 3608366

Ώρες λειτουργίας

Τρίτη – Παρασκευή: 10:30 – 14:30 & 17:00 – 21:00
Σάββατο 10:30 – 16:30

Η on line τιμή προπώλησης είναι 15,40 ευρώ

www.hunteragency.gr & www.viva.gr

Στο ταμείο η τιμή εισιτηρίου θα είναι 16 ευρώ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!