Ο Robbie Williams ετοιμάζει το ντεμπούτο του στο Metaverse

Μία τρισδιάστατη εμπειρία
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Βρετανός ποπ τραγουδιστής και πρώην μέλος των Take That, Ρόμπι Γουίλιαμς, πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο metaverse.

Η πρώτη είσοδος του Γουίλιαμς στον χώρο του Web3 είναι μια συνεργασία με την πλατφόρμα lifestyle metaverse, LightCycle, εικονική πόλη με στοιχεία τέχνης, ταινιών, gaming, μουσικής, μόδας, αθλητισμού, ακινήτων και καταστημάτων. Η πόλη αυτή θα είναι έτοιμη μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2023.

Ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε πέρυσι μια νέα εκδοχή του αγαπητού τραγουδιού του «Angels» (1997). Συγκεκριμένα το «Angels (Beethoven AI) δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης, η οποία χρησιμοποιήθηκε για να προστεθούν συνθέσεις σε στυλ Μπετόβεν στη θρυλική παγκόσμια επιτυχία.

«Το να παραμένω συνδεδεμένος με τους θαυμαστές μου ήταν πάντα σημαντικό για μένα. Με γοητεύει ο χώρος του Web3 – είναι γεμάτος δημιουργικότητα και εντυπωσιακές δυνατότητες. Είναι επίσης μια μεγάλη νέα αγορά για την ανακάλυψη μουσικής. Ως καλλιτέχνης, πάντα ψάχνω τρόπους για να προωχωρήσω μπροστά, οπότε αυτό είναι το τέλειο επόμενο βήμα σε αυτό το ταξίδι» τόνισε ο τραγουδιστής, σύμφωνα με το Variety.

Η διευθύνουσα σύμβουλος του LightCycle, Σάρα Εζεν, πρόσθεσε: «Ο Ρόμπι έχει αφοσιωμένους και παθιασμένους θαυμαστές και πιστεύουμε ότι, μέσα από την ασυναγώνιστη τεχνολογία μας, μπορούμε να προσφέρουμε ένα εξαιρετικά βελτιωμένο περιβάλλον και μία ωραία εμπειρία. Η συναυλία αυτή είναι πράγματι κάτι το μοναδικό κι εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι που τη φιλοξενούμε ώστε οι θαυμαστές, καινούργιοι και παλιοί, να μπορέσουν να απολαύσουν μια διαφορετική αλληλεπίδραση».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!