O Νιλ Γιανγκ παίζει με τον Στέφεν Στιλς

Στην πρώτη συναυλία μετά την πανδημία
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Neil Young έλεγε ότι δεν βιάζεται να επιστρέψει στην σκηνή μετά την πανδημία, αλλά ετοιμάζεται να το κάνει και μάλιστα με θεαματικό τρόπο. Θα εμφανιστεί στην συναυλία για τα 90α γενέθλια του Willie Nelson στο Hollywood Bowl στις 29 και 30 Απριλίου και πριν από αυτό θα συμμετέχει στην φιλανθρωπική παράσταση Light Up the Blues 2023 στο Greek Theatre του Λος Άντζελες στις 22 Απριλίου.

neilyoung capitoltheatre 34

Μαζί του επί σκηνής, όπως αναφέρει στην σελίδα του, ως headliners, θα είναι ο Stephen Stills, αλλά και άλλοι φίλοι του : Lukas Nelson & Promise of the Real, Chris Stills, Oliver Stills, ο γιος του David Crosby, James Raymond, και άλλοι που θα ανακοινωθούν. Η πώληση εισιτηρίων ξεκινά στις 17 Φεβρουαρίου στις 10 π.μ. στο Pacific και τα έσοδα θα αξιοποιηθούν από το Autism Speaks.

Stills Young 7 4 76 Niagara Falls

«Θα είμαστε εκεί για το «Light up the Blues» με τον Stephen, (τη σύζυγό του) Kristen και την οικογένεια», είπε ο Neil σε μια δήλωση στο Rolling Stone, «παίζοντας για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια με παλιούς φίλους για τα αυτιστικά μας άτομα σε όλο τον κόσμο», αναφέρει ο Νιλ Γιανγκ στον λογαριασμό του.

Μια συναυλία που έχει και τη δική της σημασία μετά την πρόσφατη απώλεια του David Crosby καθώς θα ξανασμίξουν ο Neil Young με τον Stephen Stills έχοντας στο μυαλό τον παλιόφιλό τους από τους Crosby, Stills, Nash and Young.

stillsyoung2016

Η οικογένεια Stills πραγματοποίησε το πρώτο Light Up the Blues show το 2013 και αυτή θα είναι η έκτη συναυλία για τον σκοπό αυτό. Παρακολουθήστε τους Neil, Stephen Stills και άλλους να παίζουν το "For What It's Worth" των Buffalo Springfield στο Light Up the Blues 2016 παρακάτω.

For What It's Worth, Neil Young, Stephen Stills, Kenny Wayne Shepard, Pantages Theater, 5/21/16

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!