Νταλάρας με Noa, Μπάση και Ασλανίδου στο Ισραήλ

(ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ΜΕ ΤΗ ΝΟΑ) Τρεις μοναδικές βραδιές υπόσχεται στους φίλους του στο Ισραήλ ο Γιώργος Νταλάρας. Ο τραγουδιστής, ο οποίος είναι ένας από τους πιο αγαπητούς έλληνες…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

καλλιτέχνες στη χώρα αυτή, θα πραγματοποιήσει τρεις συναυλίες, έχοντας μαζί του, εκτός από την καταπληκτική ορχήστρα του, δυο από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της νεότερης γενιάς των τραγουδιστών, τον Δημήτρη Μπάση και τη Μελίνα Ασλανίδου.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις 22 Αυγούστου στην Ιερουσαλήμ (Breichat Hasultan (Sultan's Pool), στις 23 στην πόλη Bat Yam, που βρίσκεται στα βόρεια προάστια του Τελ Αβίβ και στις 24 στη Χάιφα (Merkaz Hakongresim International Congress Center) . Oι συναυλίες στις 22 και 24 Αυγούστου διοργανώνονται από τον Moshe Jossef, ενώ η συναυλία στην πόλη Bat Yam γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου της πόλης.

Ήδη έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για την πρώτη συναυλία στην Ιερουσαλήμ.

Πληροφορίες:
8 Shamai St. Jerusalem, Israel
Tel: 972-2-6237000
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://tickets.bimot.co.il/daily_events_list.asp

Πηγή
www.dalaras.com/forum

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!