«Λουκέτο» σε όλους τους καλλιτεχνικούς χώρους

Επιχειρηματίες και εταιρείες παραγωγής συμμορφώνονται στις οδηγίες για τον Κορονοϊό.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ένας - ένας, επιχειρηματίες, εταιρείες παραγωγής και καλλιτέχνες συμμορφώνονται στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για τον Κορονοϊό. Με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα και δελτία τύπου, στέλνουν τα προσωπικά τους μηνύματα και ανακοινώνουν τα «πλάνα» τους για το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε παρακάτω κάποιες από τις σχετικές ανακοινώσεις.

Αναστολή των παραστάσεων του Δ. Σαββόπουλου στο «Άλσος»


Με ανακοίνωσή του ο Διονύσης Σαββόπουλος αναστέλλει τις παραστάσεις του στο «Άλσος». Ο ίδιος αναφέρει με επιστολή του:

Πειθαρχώντας στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και με την σύμφωνη γνώμη της επιχείρησης, αναστέλλω τις παραστάσεις του προγράμματος «Στο Woodstock - εγώ ήμουν εδώ» που γνώρισε φέτος μεγάλο σουξέ και το «Άλσος» κλείνει μέχρι νεωτέρας. Οι παλιοί λέγανε «θα περάσει και αυτό». Πιστεύω και ελπίζω αυτό να συμβεί πολύ σύντομα.

Εν τω μεταξύ ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά, τους καλούς φίλους και έξοχους καλλιτέχνες που με τη δημιουργική τους φλόγα λάμπρυναν τις φετινές μας βραδιές στο «Άλσος»: τον Μανώλη Μητσιά, την Λένα Πλάτωνος, τον Άρη Δαβαράκη, Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Κότσιρα, Κώστα Μακεδόνα, Γιώτα Νέγκα, Παναγιώτη Καλατζόπουλο, Έλλη Πασπαλά, Ευανθία Ρεμπούτσικα και Μιχάλη Χατζηγιάννη, Σταμάτη Κόκοτα, Παντελή Αμπαζή.

Τους νεότερους επίσης, Βίκυ Καρατζόγλου, Κατερίνα Μακαβού, Σταύρο Νιφοράτο, Παντελή Καλαμάκη.

Και φυσικά, τους επιστήθιους μου, Γιώτη Κιουρτσόγλου, Σταύρο Λάντσια, Αλεξάνδρα Σιετή, Κλαυδία Παπαδόπουλου, Σάκη Ντοβόλη, Γιάννη Τούντα. Επίσης τους: Θράσο Αμπαζή, Περικλή Μαθιέλη και Φίλιππο Τρέπα.

Κλείνοντας, τόσο εγώ, όσο και οι επιχειρήσεις Μαροσούλη - Κοταρίδη αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι στο «Άλσος» που στηρίζουν το όραμα μας για αυτό τον χώρο, ευχαριστούμε το αγαπημένο κοινό της Αθήνας που δυο χρόνια τώρα μας τιμά με το ενδιαφέρον του.

Θα είμαστε καλά. Και θα ανταμώνουμε πάλι.
MHTRA OGDOO SABBOPOULOS

Το Half Note Jazz Club αναστέλλει τη λειτουργία του λόγω κορονοϊού


Το Half Note Jazz Club σε ρυθμό… κορονοϊού αναστέλλει τη λειτουργία του. Η σχετική ανακοίνωση του εξηγεί τους λόγους και το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει κλειστό.

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες του Half Note Jazz Club,

Με απόλυτο σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στην υγεία του κοινού, των καλλιτεχνών και του προσωπικού μας και για την προστασία όλων, πριν ακόμη αυτό καταστεί υποχρεωτικό από το Υπ. Υγείας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αναστέλλουμε από σήμερα και για διάστημα τουλάχιστον 4 εβδομάδων τη λειτουργία του Half Note Jazz Club, αναβάλλοντας ή ακυρώνοντας όλα τα προγραμματισμένα live στο χώρο μας.

Στην 40χρονη ιστορία του χώρου, δεν είχαμε παρά ελάχιστα περιστατικά ακυρώσεων ή αναβολών αλλά ο απόλυτος σεβασμός στην ιστορία μας αυτή, στο κοινό μας - που τόσο πολύ μας στήριξε - και στην κρισιμότητα της κατάστασης, μας υποχρεώνει να αναστείλουμε την λειτουργία μας. Ελπίζουμε ότι αυτή η αναστολή θα είναι πρόσκαιρη και όσο το δυνατόν σύντομη.

Η σοβαρότητα της κατάστασης μας επιβάλλει να βάλουμε «τον αυτοσχεδιασμό» που τόσο αγαπούμε στην άκρη για λίγο και να δώσουμε προτεραιότητα στο προφανές και το ουσιώδες, που είναι η υγεία όλων μας.

Με όσους έχουν προαγοράσει εισιτήρια για τις παραστάσεις μας θα επικοινωνήσει το τηλεφωνικό κέντρο για να τους ενημερώσει για τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων τους.

Για κάθε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο του Half Note Jazz Club στο 210 9213310.

Σας ευχαριστούμε!
MHTRA OGDOO HALF NOTE

Διακοπή όλων των παραστάσεων του Κυττάρου


Αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας όλες οι παραστάσεις του live club Κύτταρο λόγω κορονοϊού. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Δυστυχώς, λόγω των τελευταίων εξελίξεων, και εμείς από την πλευρά μας, στην προσπάθεια μας να γίνουμε μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος, σεβόμενοι -και ασπαζόμενοι - τη γενική οδηγία για τη Δημόσια Υγεία, ανακοινώνουμε τη διακοπή όλων των παραστάσεων στο Κύτταρο, για τον μήνα Μάρτιο και ευχόμαστε σύντομα να αποκατασταθεί η ομαλότητα και να διασκεδάζουμε πάλι όλοι μαζί με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες.

Καλή δύναμη και υγεία σε όλους.
MHTRA OGDOO KYTARO

Κλείνει το Εθνικό Θέατρο λόγω κορονοϊού


Το Εθνικό Θέατρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αναστέλλει τη λειτουργία όλων των σκηνών του για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών.

Αναλυτικά οι παραστάσεις που ακυρώνονται:

Κεντρική Σκηνή

Η κυρία του Μαξίμ του Ζωρζ Φεντώ (θα οριστεί νέα ημερομηνία έναρξης παραστάσεων)

Θέατρο Rex - Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη»

Φεγγάρι από χαρτί των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου

Θέατρο Rex - Σκηνή «Κατίνα Παξινού»

Παίζοντας το θύμα των Όλεγκ και Βλαντιμίρ Πρεσνιακόφ (θα οριστεί νέα ημερομηνία έναρξης παραστάσεων)

Θέατρο Rex - Σκηνή «Ελένη Παπαδάκη»

Μαθήματα πολέμου ΙΙΙ Αθηναίων Δράματα
Χίλιες και μια ιστορίες του Μάικ Κέννυ

Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος»

Hotel Éternité του Γιάννη Καλλαβριανού

Επίσης σημειώνεται ότι έχει ήδη ανασταλεί η λειτουργία της Δραματικής Σχολής σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς και όλων των Εργαστήριων.

Η Βιβλιοθήκη του Εθνικού Θεάτρου θα παραμείνει κλειστή για το κοινό το παραπάνω διάστημα.

Οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους (από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-16:00) ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 210 7234567 για εισιτήρια που έχουν προαγοραστεί μέσω τηλεφωνικού κέντρου και internet.
National Theater

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!