“H Αννούλα της Καρδιάς”, ένα άσμα το δικό του στόρι

Ο Θέμης Ανδρεάδης γιορτάζει με ένα νέο τραγούδι τα 47 χρόνια αγάπης με την τη Άννα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η ιστορία τους μπορεί να αποτελέσει τη βάση για το σενάριο της συνέχειας του Πέιτον Πλέις. Είναι μια αληθινή ιστορία που γεννήθηκε μετά την ολοκλήρωση της καθηλωτικής τηλεοπτικής σειράς. Μια ιστορία που αριθμεί 47 χρόνια αληθινής αγάπης, μια ολόκληρη ζωή.

Όταν την είδε ξαφνικά μπροστά του είπε : “Εσένα θα σε παντρευτώ!”. Ποιος όμως πίστευε ότι ένας καρδιοκατακτητής της εποχής που τραγουδούσε “Είμαι πολύ ωραίος” θα το εννοούσε ; Εκείνος όμως όχι μόνο το εννοούσε, αλλά το έκανε κιόλας πράξη και την παντρεύτηκε. Η σχέση τους πέρασε πολλές διακυμάνσεις όμως ο ένας στάθηκε στον άλλο βράχος. Αποκορύφωμα ίσως τα 8 χρόνια κατάθλιψης του ανδρός, καθώς πολλά έχουμε ακούσει να συμβαίνουν σε τέτοιου είδους δύσκολες στιγμές, αλλά εκείνη βράχος. Ένας άνδρας και μια γυναίκα”. Όχι δεν πρόκειται για την θρυλική γαλλική ταινία με τον Ζαν Λουί Τρεντινιάν και την Ανουκ Αιμέ, αλλά για την αληθινή ιστορία του Θέμη Ανδρέαδη και της Άννας Ανδρέαδη.

Anna tHEMIS 2
Όμως αγάπη χωρίς ένα τραγούδι ; Αυτό ήταν το απωθημένο του Θέμη Ανδρεάδη για την ακριβή αγάπη του, την Άννα, μέχρι που πρόσφατα ήρθε και το πολυπόθητο άσμα για να της το τραγουδήσει σαν ένα κερασάκι στην αγάπη τους που είναι παραδειγματική στα μέσα μαζικής δικτύωσης που είναι πολύ ενεργός ο Θέμης, αλλά κυρίως στην πραγματική ζωή.

Το στόρι του τραγουδιού λέει ο ίδιος ο καλλιτέχνης δύο ταχυτήτων (σατυρικός, αλλά και ενίοτε μελαγχολικός) στο Όγδοο:

Με παίρνει τηλέφωνο ο φίλος μου ο Στέλιος Τζανετής, και μου λέει... Ρε Θέμη, παρακολουθώ την σχέση σου με την υπέροχη Άννα σου, και βλέπω ότι ενώ έχεις τραγουδήσει εκατοντάδες τραγούδια, ούτε ένα δεν έχεις γράψει ή τραγουδήσει για την Άννα. Εντάξει, του λέω έχω γράψει, αλλά είναι κάπως καλυμμένο, και έχει μια φιλοσοφική αντίληψη. Καλά, μου λέει, σου έχω γράψει εγώ! Ορίστε! Αναδύει ένα υπέροχο μοσχομυριστό άρωμα - 47 χρόνων αληθινής αγάπης-
Anna Themis

Οι στίχοι:

Λεμόνι και λεβάντα / η Αννούλα της Καρδιάς / Είσαι η Άννα της ζωής μου η Αννούλα της καρδιάς/ έσωσες την αντοχή μου που την έπαιρνε ο βοριάς/ Έλα πιάσε με απ΄το χέρι κι ασ΄τον χρόνο να κυλά/ ό,τι θέλει ας μας φέρει θα αντέξουμε πολλά/ Λεμόνι και λεβάντα ψυχή μου ακριβή μαζί παντού και πάντα σε ό,τι κι αν συμβεί/ Η αγάπη σου είναι δώρο που απλόχερα σκορπάς η καρδιά σου έχει χώρο που τον κράτησες για μας/ Κι όταν ήρθαν τα σκοτάδια να μου κάνουνε κακό πριν αφήσουνε σημάδια άνοιξες τον γενικό/ Λεμόνι και λεβάντα ψυχή μου ακριβή μαζί παντού και πάντα σε ό,τι κι αν συμβεί

Οι συντελεστές
ΘΕΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ '' Η Αννούλα της Καρδιάς'' Στίχοι ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ Μουσική ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΖΑΝΕΤΗΣ Ενορχήστρωση ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ Μπουζούκι-τζουρά-μπαγλαμά Στέλιος Τζανετής Κιθάρες Τάσος Σοκορέλης Πιάνο - Σύνθι Σταμάτης Χρήστου Programming Στέλιος Τζανετής Mix master studio 111 Τάκης Αργυρίου 24 4 '23 videoclip Θέμης Ανδρεάδης.

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!