Έρχονται εκλογές κι ο Θέμης δεν κρατιέται!

« Έτσι κι αλλιώς 7 τραγούδια θα σου πω» είναι ο πρώτος κύκλος μιας νέας σειράς άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
02/10/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
« Έτσι κι αλλιώς 7 τραγούδια θα σου πω» είναι ο τίτλος του πρώτου κύκλου τραγουδιών μιας νέας σειράς άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει ο Θέμης Ανδρεάδης σύντομα, ενώ ετοιμάζεται και για ζωντανές εμφανίσεις, με το δικό του τρόπο.

Ο σατιρικός καλλιτέχνης που το come back του ξεπέρασε κάθε προσδοκία και τον έβαλε σε τροχιά χωρίς φρένο αντλώντας ενέργεια από την αγάπη του κόσμου που είναι κοντά σε κάθε του προσπάθεια, ετοιμάζεται για μια σεζόν γεμάτη τραγούδια, εμφανίσεις και πλάκα ! Το χιούμορ κυλά στο αίμα του, είναι μεταδοτικό, έχει αλήθειες και είναι πιο τονωτικό από πότε.

Το νέο του άλμπουμ « Έτσι κι αλλιώς 7 τραγούδια θα σου πω» κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στο You tube από την Protasis Music (ιδρυτής της οποίας ήταν ο αείμνηστος Νίκος Οικονόμου). Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος περιέχει 7 καινούργια τραγούδια με συνθέσεις των Θέμη Ανδρεάδη, Χρήστου Βιδινιώτη και Στέλιου Τζανετή και στίχους των Θέμη Ανδρεάδη, Άγγελου Τσέκερη και Κώστα Αλεξίου.

Συμμετέχουν ερμηνευτικά ο Φοίβος Δεληβοριάς, η πρωτοεμφανιζόμενη Άννα Ανδρεάδη (η λατρεμένη του σύζυγος) και η Νάντια Καραγιάννη.

7_Tragoudia.jpg

Τα τραγούδια έχουν κοινωνικο-σατυρικό περιεχόμενο διαχρονικής επικαιρότητας, ότι χαρακτηρίζει δηλαδή τον Καλλιθέατη τραγουδιστή και μοναδικού περφόρμερ που ετοιμάζει φέτος πολλές εκπλήξεις, ανάμεσά τους και τηλεοπτικές.

Τα τραγούδια: 1. Τουά Ζαμέ (Θ. Ανδρεάδη - Άγγ. Τσέκερη) μαζί με τον υπέροχο Φοίβο Δεληβοριά 2. Τα μετρητάρ του Κατάρ (Θ. Ανδρεάδη - Α. Τσέκερη) 3. Να είχα λίγα μετρητά (Στέλιου Τζανετή - Κ. Αλεξίου) και Χορωδία 4. O Καινούργιος (Χρ. Βιδινιώτη - Θ. Ανδρεάδη) Β' φωνή η Νάντια Καραγιάννη 5. Η Αριθμητική της Αγάπης (Θέμη Ανδρεάδη) Μαζί με την πρωτοεμφανιζόμενη Άννα Ανδρεάδη 6. Η Αννούλα της Καρδιάς (Στ. Τζανετή - Κ. Αλεξίου) Άννας Εγκώμιον... Ένα υπέροχο τραγούδι για την Άννα. 7. Δώσε - Πάρε ( Στ. Τζανετή - Κ. Αλεξίου). Τα καινούργια τραγούδια με τον Θέμη Ανδρεάδη που ηχογραφήθηκαν στο Takis Argiriou Studio111 απο Μάρτιο έως Ιούνιο '23

Θέμης Ανδρεάδης & Φοίβος Δεληβοριάς -Τουά Ζαμέ - ΝΕΟ ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΕΠΟΣ- Official Audio Release



Τα περισσότερα από τα 7 καινούργια του τα έχει δοκιμάσει μπροστά στο κοινό του στο χώρο που επιμένει και φέτος με νέο, αλλά και αθάνατο ρεπερτόριο στον ιστορικό μπουατικό χώρο της Πλάκας, ο οποίος έχει το ύφος όπου έκανε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα. Εν αρχή λοιπόν οι μπουάτ και η Πλάκα, η νοσταλγική αυτή γειτονιά της Αθήνας που εκπέμπει ένα διαφορετικό συναίσθημα και ατμόσφαιρα που εμπνέει τον καλλιτέχνη που γεννήθηκε στα σπλάχνα της.

Έτσι λοιπόν μετά από 50 χρόνια διαχρονικής παρουσίας στα μουσικά μας πράγματα και με μια στάση κάποιων ετών εκτός δισκογραφίας ο Θέμης Ανδρεάδης ο χαρακτηριστικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός μεγάλων σατιρικών και όχι μόνο, επιτυχιών που άφησαν εποχή και μότο στην καθημερινότητά μας από τη δεκαετία του ’70 έως και σήμερα όπως τα τραγούδια “Είμαι πολύ ωραίος” , “Θα πάω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν”,” Όχι δεν πρέπει‘,’ η Πεθερά’’ ‘’η Λούλα’’, ‘’ ο Καραγκιόζης’’, ‘’Καλέ Κυρά Μαρία’’,” Η έχεις ρετιρέ ή σε φωνάζουν ρε ‘’, “O Δημητράκης’’, ‘’Το ρομαντικό γεύμα”, ‘’Του άντρα του πολλά βαρύ’’ και τόσα άλλα πασίγνωστα κάνει μια ηχηρή και δυναμική επιστροφή στη δισκογραφία με τη νέα του μουσική συλλογή που έχει χρώμα και άρωμα από τη γνωστή στο κοινό καλλιτεχνική του φυσιογνωμία αλλά και μια ρομαντική και ευαίσθητη πλευρά του σε τραγούδια έκπληξη που θα τα μοιραστεί με το κοινό σε κύκλους συλλογών.

Θέμης Ανδρεάδης -'Ερχονται Πάλι Εκλογές- Νέο τραγούδι/ Official Audio



Στην «Απανεμιά»

THEMIS_-_NEW_PROGRAMME_-_APANEMIA.jpg

Ακάθεκτος συνεχίζει στην μπουάτ της Πλάκας «Απανεμιά» ο Θέμης Ανδρεάδης και φέτος με μια νέα σειρά παραστάσεων τις Τετάρτες του Νοέμβρη, 1, 8, 15, 22 και 29 του μηνός. «Είπαν της γριάς να κλάσει κι εκείνη ξεπατώθηκε…» λέει με χιούμορ και αυτοσαρκασμό ο καλλιτέχνης που επαναφέρει το σατυρικό τραγούδι στο προσκήνιο καθώς είναι μια κατηγορία από μόνος του, τότε και τώρα.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι καλεσμένοι του στις εμφανίσεις του, που όπως άκουσα θα είναι γνωστοί τραγουδοποιοί και φίλοι συνοδοιπόροι που θα τραγουδήσουν μαζί του!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!