Γιάννης Αγγελάκας και 100°C στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 9.30 το βράδυ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C θα βρεθούν στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Όπως εύστοχα αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο:

Από τα “Ακούω την αγάπη”, “Ταξιδιάρα ψυχή”, “Δωσ’ μου λίγη ακόμα αγάπη” στα “Μόνο από τη λύπη σου”,“Αιρετικό”, “Ο χαμένος τα παίρνει όλα” και “Σιγά μην κλάψω”, θα ζήσουμε συναισθήματα που ο Γιάννης Αγγελάκας έχει τον τρόπο να μας προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Δημιουργικός, ανατρεπτικός και ανήσυχος, μετατρέπει κάθε συναυλία σε μια ηχητική έκρηξη γεμάτη ένταση, αμεσότητα, νεύρο και ρυθμό, σε πλήρη συντονισμό με το κοινό.

Το ίδιο ανήσυχοι και ανατρεπτικοί και οι μουσικοί της μπάντας των 100°C, μαζί του χρόνια τώρα, πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν και ταξιδεύουν.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πολλά και «δυνατά» live σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη, καθώς και ο δίσκος «Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια».

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα.

Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης.
afisa aggelakas
Προπώληση: 12€ - Στην είσοδο: 14€

Σημεία προπώλησης: * BOJii beauty & soul
* Ελευθερουδάκης
* Hacienda
* La minita
* Χαλκιαδάκης ΜΑΧ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!