Ο Χρήστος Νικολόπουλος «Απρόοπτα» στο Δεύτερο Πρόγραμμα

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Τα καινούργια τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου και του Νίκου Αναγνωστάκη στην εκπομπή της Βάνας Δαφέρμου στο Δεύτερο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Προγραμματισμένα και όχι «Απρόοπτα» την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου ο Χρήστος Νικολόπουλος ήταν καλεσμένος της Βάνας Δαφέρμου στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, για μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Κύρια αφορμή για αυτή τη συνάντηση στάθηκε η κυκλοφορία από το Ogdoo Music Group του νέου δίσκου σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη με τίτλο τα «Απρόοπτα», με τη συμμετοχή ξεχωριστών ερμηνευτών όπως η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Ελένη Δήμου, η Ιουλία Καραπατάκη, ο Θοδωρής Κοτονιάς, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Ασπασία Στρατηγού και η Ελένη Τσαλιγοπούλου και την ενορχηστρωτική επιμέλεια του Φώτη Σιώτα. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι περισσότεροι τραγουδούν για πρώτη φορά καινούργιες συνθέσεις του Νικολόπουλου στη δισκογραφία.

Ο «παλιός - νέος» της δισκογραφίας, όπως πολύ εύστοχα αυτοχαρακτηρίστηκε ο Χρήστος Νικολόπουλος, αναφέρθηκε επίσης στη νέα μορφή της «Αυλής των χρωμάτων», της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ με την Αθηνά Καμπάκογλου, στην οποία θα συμμετέχει έχοντας κομβικό ρόλο, στη βιογραφία του με τίτλο «Η Ζωή μου, τα Τραγούδια μου», που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2016 σε συγγραφή και επιμέλεια του Κώστα Μπαλαχούτη, περιέγραψε μια καθημερινή μέρα με την οικογένειά του, ενώ μίλησε και για τις εμφανίσεις του στο «Περιβόλι του Ουρανού», με την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάννα Παπαϊωάννου. Αναφερόμενος μάλιστα στα μέτρα της προστασίας από τον covid – 19, είπε πως στο μαγαζί τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα, ο ίδιος είναι υπέρ του εμβολίου, το έχει κάνει, αλλά και οι ανεμβολίαστοι έχουν δίκιο που αμφιβάλουν για κάποια πράγματα. Το πρόβλημα βεβαίως, όπως είπε, υπάρχει γύρω μας και κάποιοι κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους.

Στις ιδιαίτερες στιγμές της εκπομπής η ερμηνεία του Χρήστου Νικολόπουλου σε ένα από τα ωραιότερα της συνεργασίας του με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, που αφιέρωσε στη Βάνα Δαφέρμου.

Στο video μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή.

Για καθαρά τεχνικούς λόγους, από το video με την εκπομπή αφαιρέθηκε το τραγούδι «Άσε με να σε σκέπτομαι» με τον Σταμάτη Κραουνάκη. Μιλώντας μάλιστα ο Χρήστος Νικολόπουλος για αυτή τη συνεργασία, αποκάλυψε πώς, όταν η μητέρα του Σταμάτη Κραουνάκη άκουσε το demo του τραγουδιού, αναφώνησε ενθουσιασμένη: «Επιτέλους, θα τραγουδήσεις Νικολόπουλο!»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!