Στην παρουσίαση της βιογραφίας του Χρήστου Νικολόπουλου

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Δείτε τις πρόβες και ολόκληρη την εκδήλωση με την παρουσίαση της βιογραφίας του Χρήστου Νικολόπουλου.
Στην παρουσίαση της  βιογραφίας του Χρήστου Νικολόπουλου Φωτογραφίες: Κίκα Α.Ρόκα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Χρήστος Νικολόπουλος «Η Ζωή μου, τα Τραγούδια μου»


Πολύ μικρός αποδείχθηκε ο χώρος του Μεγάρου της Παλαιάς Βουλής για να χωρέσει τον κόσμο που έσπευσε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου να παρακολουθήσει την παρουσίαση της βιογραφίας του Χρήστου Νικολόπουλου «Η Ζωή μου, τα Τραγούδια μου» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Αλκυών» και φέρει τη συγγραφική υπογραφή του διευθυντή του Οgdoo.gr, Κώστα Μπαλαχούτη.

Την εκδήλωση συντόνισε η παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου και προλόγισε εκ μέρους των εκδόσεων «Άλκυών» ο Χρήστος Τακιδέλης. Για τον Χρήστο Νικολόπουλο μίλησαν ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Βήμα Fm Νίκος Θρασυβούλου, ο καθηγητής & πρώην πρύτανης ΕΜΠ Ανδρέας Ανδρεόπουλος και ο συγγραφέας του βιβλίου Κώστας Μπαλαχούτης. Τελευταίος μίλησε ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ίσως ο μεγαλύτερος δάσκαλός μου, ήταν ο Στέλιος Καζαντζίδης»…

Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, με τον Γιώργο Νταλάρα να τραγουδά και τον Χρήστο Νικολόπουλο να παίζει μπουζούκι σε τρία δικά του τραγούδια σε στίχους Μάνου Ελευθερίου, Λευτέρη Παπαδόπουλου και Μανώλη Ρασούλη.

Στα video που ακολουθούν μπορείτε να παρακολουθήσετε αποσπάσματα από τις πρόβες του Χρήστου Νικολόπουλου με τον Γιώργο Νταλάρα, όλες τις ομιλίες, καθώς και το φινάλε με την μίνι συναυλία…

Οι πρόβες

Οι ομιλίες

Τα τραγούδια


Video: Θανάσης Γιώγλου, Φωτογραφίες: Κίκα Α.Ρόκα

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!