Η «Κατάθεση ψυχής» του Λευτέρη Παπαδόπουλου (Μέρος 2ο)

(VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Το δεύτερο μέρος της «εξομολόγησής» του στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη στο Κανάλι της Βουλής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/03/2020

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ένα τραγούδι χωρίς μπουζούκι, είναι τελικά μάπα»


Μετά την ιδιαίτερη αποδοχή που γνώρισε το πρώτο μέρος της «Κατάθεσης ψυχής» του Λευτέρη Παπαδόπουλου στον Κώστα Μπαλαχούτη, την Κυριακή 15 Μαρτίου προβλήθηκε από το Κανάλι της Βουλής το δεύτερο μέρος της εκπομπής.

Με μαγνητικές ιστορίες, μνήμες και απόψεις για τους Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Νίκο Γκάτσο, Μίμη Πλέσσα, Απόστολο Καλδάρα, Σταύρο Κουγιουμτζή, Δήμο Μούτση, Μάνο Λοΐζο, Γιάννη Σπανό, Άκη Πάνου, Στέλιο Καζαντζίδη, Μανώλη Αγγελόπουλο, Γιώργο Νταλάρα, Χαρούλα Αλεξίου, Μανώλη Μητσιά, Τόλη Βοσκόπουλο, Γιάννη Πάριο, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Στράτο Διονυσίου, Νίκο Κούρκουλο, Πρόδρομο Τσαουσάκη, Μάνο Ελευθερίου, Λίνα Νικολακοπούλου, Κώστα Τριπολίτη, Χρήστο Νικολόπουλο, Θανάση Πολυκανδριώτη, αλλά και για τον «Αρσένη» με τον μπαγλαμά του, την «Αργυρώ» της «Οδού Αριστοτέλους», τους περίφημους «Λευτεριστές» και την Ράια της Θεσσαλονίκης κύλησε κι αυτό το δεύτερο πενηντάλεπτο της εκπομπής.

Η εκπομπή ξεκίνησε με τους καλύτερους «οιωνούς», με τον Μανώλη Μητσιά να τραγουδά ένα από τα ωραιότερα της συνεργασίας του με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, σε μουσική του Γιάννη Σπανού. Τον συνόδευσαν ο συνθέτης Μανώλης Καρπάθιος (κανονάκι), ο Σπύρος Παπανικόλας (κιθάρα), ο Νίκος Παραουλάκης (νέυ) και ο Γιάννης Αβραμίδης (ούτι).

Η σκηνοθεσία της εκπομπής είναι του Ανδρέα Μαριανού.

Το δεύτερο μέρος της «Κατάθεσης Ψυχής» του Λευτέρη Παπαδόπουλου στον Κώστα Μπαλαχούτη θα προβληθεί και σε επανάληψη την Τρίτη 17 Μαρτίου τα μεσάνυχτα.
(Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το φίλο και συνεργάτη Μάκη Ιωακειμίδη για την τεχνική βοήθειά του).

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!