Μόσιαλος - Flurona: «Δεν πρόκειται για νέο ιό αλλά για ταυτόχρονες λοιμώξεις»

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
02/01/2022

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ελένη Αντωνίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την είδηση για την ύπαρξη ενός «νέου» ιού "Flurona" σχολίασε ο Ηλίας Μόσιαλος σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Σε αρκετά ΜΜΕ αναφέρεται σήμερα η ύπαρξη ενός 'νέου' ιού Flurona (Flu + Corona) που υποτίθεται ότι συνδυάζει τον ιό της γρίπης με τον κορωνοιό», ανέφερε αρχικά ο καθηγητής κ. Ηλίας Μόσιαλος.

Στη συνέχεια τόνισε πως: «Δεν πρόκειται για νέο ιό αλλά για ταυτόχρονες λοιμώξεις από τον κορωνοιό και τον ιό της γρίπης».

Ενώ σχολίασε πως η εμφάνιση του είναι πιθανή σε αρκετές χώρες, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και κατά της γρίπης για τις ευπαθείς ομάδες: «Είναι επομένως απαραίτητος ο εμβολιασμός, ιδιαίτερα των ευάλωτων συμπατριωτών μας, και με το εμβόλιο της γρίπης».

Διαβάστε την ανάρτηση:

«Σε αρκετά ΜΜΕ αναφέρεται σήμερα η ύπαρξη ενός ‘νέου’ ιού Flurona (Flu + Corona) που υποτίθεται ότι συνδυάζει τον ιό της γρίπης με τον κορωνοιό.

Δεν πρόκειται για νέο ιό αλλά για ταυτόχρονες λοιμώξεις από τον κορωνοιό και τον ιό της γρίπης. Συνέβη σε έγκυο στο Ισραήλ αλλά είναι πιθανό να έχουμε πολλές τέτοιες περιπτώσεις σε αρκετές χώρες.

Είναι επομένως απαραίτητος ο εμβολιασμός, ιδιαίτερα των ευάλωτων συμπατριωτών μας, και με το εμβόλιο της γρίπης. Αυτό εξάλλου τονίζουν οι υγειονομικές αρχές σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού.»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!