Και το παιδί της 38χρονης θετικό στον κορονοϊό

Αναμένεται ανακοίνωση για το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/02/2020

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
΄Οπως φαίνεται υπάρχει και δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα. Πρόκειται για το παιδί της 38χρονης το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπως και η μητέρα του.

Το παιδί της 38χρονης, η οποία χθες διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, πήγε κανονικά τη Δευτέρα και την Τρίτη στο σχολείο του. Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου είναι και η μητέρα του, σε απομόνωση. Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε καλή κατάσταση, όπως και η μητέρα του, με ήπια συμπτώματα.

Το συγκεκριμένο σχολείο, το 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, είναι σήμερα κλειστό με κοινή απόφαση των υπουργείων Υγείας και Παιδείας για προληπτικούς λόγους όπως αναφέρθηκε στην σχετική ανακοίνωση.

Χθές, πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, καθώς το είχε επισκεφθεί η 38χρονη που είναι το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Ανδρες με ειδικό εξοπλισμό βρέθηκαν στον χώρο και ψέκασαν με απολυμαντικό υλικό τις εγκαταστάσεις.

Την Τετάρτη έγινε γνωστό πως θα υποβάλλονταν σε εξετάσεις όσοι ήρθαν σε επαφή με την 38χρονη -φίλοι, μέλη οικογένειας και συνταξιδιώτες. Από την πλευρά του ο υπεύθυνος ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας λοιμωξιολόγος Σ. Τσιόδρας είχε πει «ψυχραιμία να έχουμε».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!