6 μήνες φυλακή για τη σύζυγο του Πασχάλη

Το «στιγμιαίο λάθος» και όσα ακολούθησαν στην υπόθεση DNA πληγώνει ακόμα τον ερμηνευτή και την οικογένειά του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η Αλίκη Αρβανιτίδη, σύζυγος του ερμηνευτή Πασχάλη.

Στην παρατεταμένη αντιδικία τους με τον καθηγητή γενετικής Κωνσταντίνο Πάγκαλο ο Πασχάλης και η κόρη του κηρύχτηκαν αθώοι από το δικαστήριο. Εκείνη όμως καταδικάστηκε για ψευδορκία σε βάρος του με 6 μήνες φυλάκιση και θα ασκήσει έφεση.

Ο καθηγητή γενετικής, Κωνσταντίνος Πάγκαλος, που πραγματοποίησε την εξέταση DNA για την υπόθεση του εξώγαμου παιδιού του τραγουδιστή, δήλωσε στο STAR, για την υπόθεση που ξεκίνησε πριν 13 χρόνια:

«Μετά από ένα χρόνο δικής μου υπομονής, γιατί σε μια τέτοια ιστορία μπορεί κάποιος να έχει εκρήξεις και να λέει διάφορα, όπως ότι ήταν αδιαφανής η διαδικασία που παραπέμπει σε χρηματισμό, εγώ αυτό δεν μπορούσα να το δεχτώ, ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο, ποτέ να μη μείνει ο κόσμος με την ιδέα ότι οι πατρότητες μπορούν να αλλάξουν. Ήδη έχουν επιδικαστεί ποσά που υπερβαίνουν τις 200.000 ευρώ ως αποζημιώσεις. Δεν έχω πάρει τίποτα, δηλώνουν εντελώς φτωχοί, ούτε ένα ευρώ δεν έχουν. Εξέφρασα την απορία πως είναι κάθε μέρα σε συναυλίες».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Αρβανιτίδη ανέφερε : «Δεν έχουμε ανάγκη δημοσιότητας. Η υπόθεση είναι άνευ αντικειμένου».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!