Σταύρου Κουγιουμτζή «Ύμνοι Αγγέλων Σε Ρυθμούς Ανθρώπων» - Γενική πρόβα

(VIDEO & PHOTOS) Βρεθήκαμε στη γενική πρόβα της παράστασης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
16 χρόνια μετά την πρώτη εκτέλεση του έργου του Σταύρου Κουγιουμτζή «Ύμνοι αγγέλων σε ρυθμούς ανθρώπων» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αυτό ξαναπαρουσιάζεται σε μια μεγάλη συναυλία στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου στις 9 το βράδυ. Τραγουδούν ο Ανδρέας Καρακότας, η Λιζέτα Καλημέρη και η Μαρία Κουγιουμτζή, αφηγητής είναι ο Τάσος Νούσιας, ενώ συμμετέχουν η Χορωδία Νέων «Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος» και η Ορχήστρα Mobile, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη. Στο δεύτερο μέρος θα ακουστεί μια επιλογή από τα αθάνατα τραγούδια του συνθέτη. Μπουζούκια παίζουν ο Δημήτρης Ατζέμης και ο Γιώργος Καραμφίλλης. Η γενική είσοδος είναι 10 euro.

Βρεθήκαμε στη γενική πρόβα που πραγματοποιήθηκε χθες, ένα απόσπασμα της οποίας έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το προφίλ του Θεόδωρου Ορφανίδη και της Σόνιας Θεοδωρίδου στο facebook.

«Ιδού ο Νυμφίος έρχεται» σε μουσική του Σταύρου Κουγιουμτζή. Τραγουδούν ο Ανδρέας Καρακότας και η Μαρία Κουγιουμτζή, από τη γενική πρόβα για τη συναυλία με το έργο του Στ. Κουγιουμτζή «Ύμνοι Αγγέλων σε Ρυθμούς Ανθρώπων».

Video: Θανάσης Γιώγλου

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!