Ορχήστρα «Ιωνία» & Μπάμπης Τσέρτος στο Βόλο (ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ!)

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ) Κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες ο δεύτερος δίσκος της ορχήστρας και χορωδίας «Ιωνία», με τίτλο «Στα μονοπάτια της παράδοσης»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
και με χαρακτηριστικές συμμετοχές του Μπάμπη Τσέρτου, της Νάντιας Καραγιάννη και της Ειρήνης Τουμπάκη. Πρόκειται για ένα μουσικό οδοιπορικό στις περιοχές της χώρας, από μια εξαιρετική ορχήστρα που εδρεύει στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Έτσι, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο της Νέας Ιωνίας, η συναυλία της «Ιωνίας», για την παρουσίαση του δίσκου. Συμμετείχαν και οι τρεις τραγουδιστές, ο Τσέρτος, η Καραγιάννη και η Τουμπάκη δηλαδή, οι οποίοι με τις αξιόλογες ερμηνείες, σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου εμφάνιση και αρτιότητα της ορχήστρας, ταξίδεψαν τους θεατές, στα μονοπάτια της παράδοσης, από τη Θράκη ως την Κύπρο και από τα Επτάνησα ως τη Μικρά Ασία. Ιδιαίτερα ένθερμο το κοινό της Νέας Ιωνίας, συμμετείχε τραγουδώντας και χειροκροτώντας ασταμάτητα τους συντελεστές.

Είναι γεγονός πως τόσο η Κορνηλία Φραγκογιάννη, που έχει την ευθύνη της διεύθυνσης της χορωδίας όσο και ο Νεκτάριος Δεμελής, που ασχολείται με τη μουσική επιμέλεια και την ενορχήστρωση, κατάφεραν με την πολυετή εμπειρία τους, να δημιουργήσουν ένα τέτοιο σημαντικό μουσικό σύνολο και πραγματικά οι Βολιώτες θα πρέπει να αισθάνονται ιδιαίτερα τυχεροί, για το πολιτιστικό θαύμα που συντελείται τα τελευταία χρόνια στον τόπο τους, τόσο με την ορχήστρα «Ιωνία», όσο βεβαίως με την Εστουδιαντίνα, το Μουσικό Σχολείο Βόλου, αλλά και μεμονωμένες περιπτώσεις καλλιτεχνών που δημιουργούν στην περιοχή.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!