Ο Βαγγέλης Καζαντζής στον Σταυρό του Νότου

(VIDEO & PHOTO) Mετά από περιοδεία 3 μηνών και πάνω από 20 εμφανίσεις στην επαρχία ο Βαγγέλης Καζαντζής και η μουσική του παρέα έκαναν στάση στην Αθήνα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Εκεί συνάντησαν τους φίλους τους στην πρωτεύουσα με αφορμή και τη καινούργια του δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες από τη Minos Emi με τις συμμετοχές των Γιάννη Χαρούλη, Φωτεινής Βελεσιώτου, Γρηγόρη Κλιούμη, Κωσταντή Πιστιόλη και Μαρίνας Δακανάλη.

Ένα πρόγραμμα με τραγούδια από αυτήν την εργασία αλλά και από το πρώτο άλμπουμ του Καζαντζή με τίτλο «Της Γης το Μυστικό» καθώς και ιδιαίτερες αναφορές σε τραγούδια του Νικόλα Άσιμου (Μπαταρία, Ρωμιός, Στο Φαλιμέντο του κόσμου), των Χειμερινών Κολυμβητών (Αίμα του Ροδιού, Μικρό Καφέ), των Χαΐνηδων (Ακροβάτης, Τίγρης), του Θανάση Παπακωνσταντίνου του Σωκράτη Μάλαμα. Δεν έλειψαν και οι επιθυμίες του κοινού που εισακούστηκαν και αποδόθηκαν επί σκηνής από τον Καζαντζή.

Όλα αυτά αποδοσμένα από μια δεμένη και καλά προβαρισμένη ομάδα μουσικών σε μια χορταστική τρίωρη παράσταση. Η έκπληξη προς το τέλος της βραδιάς με τον Κωσταντή στο κλαρίνο και τους Καζαντζή και Μαγαλιό στα κρουστά σε ένα ηπειρώτικό γλέντι χωρίς ρεύμα που ξεσήκωσε τους θεατές από τις θέσεις τους. Ο κόσμος που γέμισε τον Σταυρό του Νότου, παρόλο που ως καθημερινή (Πέμπτη) δεν ήταν ευνοϊκή μέρα, χειροκρότησε θερμά καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης τον Καζαντζή και τη μπάντα του και η υπόσχεση για την επόμενη και «γοργή» συνάντηση μεταξύ κοινού και καλλιτέχνη ήταν προφανής…

Βαγγέλης Καζαντζής: Φωνή, κιθάρα, σάζι
Κωσταντής Πιστιόλης: Κλαρίνο, γκάιντα, τρομπέτα, καβάλ, φωνή
Διονύσης Μακρής: Κοντραμπάσο, φωνή
Γιώργος Μαγαλιός: Κρουστά
Μανώλης Παπαδόπουλος: Τύμπανα

Φωτογραφίες: Γιάννης Ανθούλης

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!