Ο Βαγγέλης Καζαντζής & οι φίλοι του στο Σταυρό του Νότου

(PHOTOS & VIDEO) …δηλαδή ο Γιάννης Χαρούλης, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Γρηγόρης Κλιούμης (Υπόγεια Ρεύματα), η Μαρίνα Δακανάλη και ο Κωσταντής Πιστιόλης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μια υπέροχη μουσική βραδιά εκτυλίχθηκε την προηγούμενη Τρίτη στο Σταυρό του Νότου, όπου ο Βαγγέλης Καζαντζής παρουσίασε επίσημα για πρώτη φορά τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Έξω απ' τα μέτρα»

Καλεσμένοι του και επί σκηνής όλοι όσοι συμμετέχουν στη πολύ προσεγμένη αυτή δισκογραφική δουλειά, που κυκλοφορεί από τη ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ, δηλαδή ο Γιάννης Χαρούλης, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Γρηγόρης Κλιούμης (Υπόγεια Ρεύματα), η Μαρίνα Δακανάλη και ο Κωσταντής Πιστιόλης.

Οι θέσεις είχαν εξαντληθεί αρκετές ώρες πριν αρχίσει το Live και έτσι κάποιοι που προσπάθησαν να κάνουν τη κράτησή τους τη τελευταία στιγμή δυστυχώς απογοητεύτηκαν. Αντίθετα ενθουσιάστηκαν όσοι κατάφεραν να παραβρεθούν σε αυτή τη μουσική πανδαισία ηχοχρωμάτων, που μας χάρισαν ο Βαγγέλης Καζαντζής με τη μπάντα του, αλλά και οι καλεσμένοι τους. Έπαιξαν ο Βαγγέλης Καζαντζής: δωδεκάχορδη κιθάρα & σάζι, ο Δημήτρης Μπρέντας: κλαρίνο, γκάιντα & καβάλ, ο Διονύσης Μακρής: μπάσο & μπουζούκι και ο Γιώργος Μαγαλιός: τύμπανα & κρουστά.

Τα τραγούδια του νέου δίσκου ακούστηκαν όλα και μαζί κάποια αγαπημένα από τον πρώτο δίσκο του Καζαντζή. Οι καλεσμένοι, εκτός από το τραγούδι με το οποίο συμμετέχουν στο δίσκο, ερμήνευσαν και άλλα αγαπημένα τραγούδια που τους έχουν χαρακτηρίσει στη μουσική τους πορεία. Ο κόσμος ήταν πολύ θερμός με τον νέο καλλιτέχνη και όλους όσους εμφανίστηκαν στη σκηνή. 

Η βραδιά ξεκίνησε στις 10:30μμ και τελείωσε στις 3:10πμ! Μετά το τέλος του κανονικού προγράμματος, ένα Διονυσιακό γλέντι με τους Κωσταντή Πιστιόλη και Δημήτρη Μπρέντα στα κλαρίνα, το Βαγγέλη με την κιθάρα του και τον Μαγαλιό στο νταούλι ξεσήκωσε κυριολεκτικά το κοινό που τους περικύκλωσε και άρχισε να τραγουδά και να χορεύει...! Κανείς δεν ήθελε να φύγει παρόλο που ήταν Τρίτη και η επόμενη μέρα απαιτούσε πρωινό ξύπνημα!

Το επόμενο Live της όμορφης παρέας θα είναι στο Βερολίνο την 1η Ιουνίου 2014!

Φωτογραφίες: Giannis Anthoulis Photography 

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!