Χειρουργήθηκε στην καρδιά ο Γκάρι Ρόσινγκτον των Lynyrd Skynyrd

«Όλοι αισθανθήκαμε ότι συνεχίζοντας τις παραστάσεις και φέρνοντας τη μουσική σε όλους ήταν μια καλύτερη επιλογή από την ακύρωση των παραστάσεων»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
26/07/2021

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Gary Rossington, το τελευταίο εναπομείναν ιδρυτικό μέλος των Lynyrd Skynyrd, υποβλήθηκε σε επείγουσα καρδιοχειρουργική επέμβαση. Η μπάντα ανακοίνωσε τα νέα στη σελίδα τους στο Facebook αργά το βράδυ της Παρασκευής (23 Ιουλίου 2021). Ο Rossington είχε ιστορικό καρδιακών προβλημάτων και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καρδιάς μόλις το 2019.

Παρά τα προβλήματα υγείας του κιθαρίστα, οι Lynyrd Skynyrd συνεχίζουν την περιοδεία τους το 2021, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί ως αποχαιρετισμός. Στις 8 Ιουνίου, άλλαξαν το όνομά τους σε "Big Wheels Keep on Turnin".

«Όλοι αισθανθήκαμε ότι συνεχίζοντας τις παραστάσεις και φέρνοντας τη μουσική σε όλους ήταν μια καλύτερη επιλογή από την ακύρωση των παραστάσεων», έγραψε η μπάντα.

Συνήθως παίζουν ένα σετ που είναι γεμάτο από μερικούς από τους πιο γνωστούς ύμνους του κλασικού ροκ: "What Your Name", "Simple Man", "Gimme Three Steps", "You got It Right", "Sweet Home Alabama" και την υπογραφή τους τραγούδι στο "Free Bird".

Η πλήρης δήλωση της μπάντας: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με τον Gary Rossington καθώς αναρρώνει από την επέμβαση έκτακτης ανάγκης στην καρδιά. Ο Γκάρι αναπαύεται και αναρρώνει με την οικογένειά του στο σπίτι. Μετά από αυτό που ζήσαμε πέρυσι, καθώς η χώρα έκλεισε και όλα όσα έχουμε περάσει, ο Rossington ενθάρρυνε το συγκρότημα να παίξει παρά την αναγκαστική απουσία του. Η μουσική είναι ένας ισχυρός θεραπευτής! Όλοι αισθανθήκαμε ότι συνεχίζοντας τις παραστάσεις και φέρνοντας τη μουσική σε όλους ήταν μια καλύτερη επιλογή από την ακύρωση των παραστάσεων.

«Ευχόμαστε στον Γκάρι μια γρήγορη ανάρρωση και θα δούμε το Skynyrd Nation πολύ σύντομα!

«Παρακαλώ κάντε μας μια χάρη και πείτε μερικές προσευχές για την οικογένεια Rossington και αν θέλετε να του αφήσετε ένα (θετικό) μήνυμα. Παρακαλώ κάντε το! Θα ανυπομονεί να τα διαβάσει!"

Παρακολουθήστε τους Gary Rossington (στο μέσον), Johnny Van Zant (αριστερά) και Rickey Medlocke (δεξιά) να μιλούν για την επιστροφή στο δρόμο μετά την πανδημία

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!