Ποιος Θεός παίζει μαζί με τους Rolling Stones;

Στα καινούργια τραγούδια των Rolling Stones ένα Θεός της rock δίνει το δικό του ιδιαίτερο παρών.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τα λέει όλα σχετικά με την επικείμενη συνεργασία των Rolling Stones με τον Eric Clapton, η Sun: «Οι Rolling Stones ηχογραφούν το νέο τους δίσκο σε στούντιο του δυτικού Λονδίνου. Ο Eric Clapton βρισκόταν στο διπλανό στούντιο και πέρασε απλά να χαιρετήσει. Το τζαμάρισμα δεν άργησε να ξεκινήσει με αποτέλεσμα να ηχογραφηθούν δυο τραγούδια. Ο παραγωγός Don Was στο τέλος της ηχογράφησης εκτίμησε πως ήταν ότι καλύτερο έχει κάνει με τους Stones».

Εμμέσως πλην σαφώς, ο φρέσκος πατέρας Ronnie Wood υπογραμμίζει τη συνεργασία της μπάντας με τον μύθο του blues rock: «Ξεκινήσαμε να ηχογραφούμε μερικά καινούργια κομμάτια και κάποια στιγμή αρχίσαμε να παίζουμε blues διασκευάζοντας κομμάτια του Howlin’ Wolf και του Little Walter. Γράψαμε 11 τραγούδια που όταν τελειώσαμε και τα ξανακούσαμε, νιώσαμε ότι ο ήχος ήταν εντελώς αυθεντικός».

Ο νέος δίσκος των Rolling Stones αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου. Αν επιβεβαιωθεί η σύμπραξη με τον Eric Clapton, τότε μιλάμε για ένα «πάντρεμα» βετεράνων ζωντανών θρύλων.

Αμήν!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!