Ουρές έξω από τα ιταλικά σουπερμάρκετ

Μετά τα νέα έκτακτα μέτρα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
10/03/2020

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλες ουρές έχουν σχηματισθεί έξω από τα ιταλικά σούπερ μάρκετ, λόγω των νέων έκτακτων μέτρων για τον κοροναϊό, τα οποία από χθες βράδυ επεκτάθηκαν σε όλη την χώρα.

Ιδίως στη Ρώμη και στη Νάπολη, οι πολίτες αγόρασαν μεγάλες ποσότητες αντισηπτικών ουσιών και οινοπνεύματος, το οποίο έχει εξαντληθεί.

Παράλληλα ο κόσμος προμηθεύεται κυρίως πατάτες, ζυμαρικά, αλεύρι, γάλα και μπισκότα. Η ιταλική κυβέρνηση, πάντως, κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να κλείσουν τα σούπερ μάρκετ που λειτουργούν επί εικοσιτετραώρου βάσεως σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας. Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, όμως, στα καταστήματα επιτρέπεται η είσοδος, για να ψωνίσει και να πληρώσει στο ταμείο, μόνον ενός πελάτη την φορά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι πιθανό να σταλούν αστυνομικοί και καραμπινιέροι έξω από τα μεγάλα καταστήματα τροφίμων για να εξηγούν στους πελάτες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την διανομή εμπορευμάτων και δεν δικαιολογείται μια τόσο αυξημένη ανησυχία και προσέλευση.25771938 8094777 image a 45 1583829140191

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!