Όλα τα βινύλια που θα κυκλοφορήσουν στην RSD - Black Friday 2021

Η Record Store Day συμμετέχει και φέτος στην Black Friday 2021
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
15/11/2021

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Record Store Day συμμετέχει και φέτος στην εκδήλωση της Black Friday 2021 με μια σειρά βινυλίων που θα κυκλοφορήσουν ειδικά για την ημέρα αυτή.

Περισσότεροι από εκατό νέοι δίσκοι καλλιτεχνών συγκεντρώθηκαν και θα κυκλοφορήσουν σε δίσκους βινυλίου περιορισμένης έκδοσης που θα είναι διαθέσιμοι μόνο από ανεξάρτητα δισκοπωλεία στο Ηνωμένο Βασίλειο – στην εκδήλωση της «Black Friday» στις 26 Νοεμβρίου.

Η εκδήλωση «RSD -Black Friday» που ιδρύθηκε το 2010 δίνει έμφαση στο βινύλιο και περιλαμβάνει έναν συνδυασμό νέας μουσικής και επανεκδόσεων.

Όπως και στα προηγούμενα χρόνια, οι προσφορές του 2021 περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αποκλειστικότητες από τους RZA, Kali Uchis, Thelonious Monk και Shangri-Las.

Οι πωλήσεις βινυλίου συνέχισαν να φτάνουν σε υψηλά ρεκόρ το 2021, τροφοδοτούμενες από τις ανοιξιάτικες ημέρες εορτασμού του RSD καθώς και από την παγκόσμια ανάπτυξη του αναλογικού ήχου.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τις κυκλοφορίες RSD "Black Friday 2021" στο Ηνωμένο Βασίλειο και αμέσως παρακάτω διαβάσετε τις εκδόσεις RSD "Black Friday 2021" στις ΗΠΑ.

Δείτε όλες τις κυκλοφορίες εδώ με τα εξώφυλλα των δίσκων στο Ηνωμένο Βασίλειο: https://recordstoreday.co.uk/black-friday-list

Οι κυκλοφορίες στις ΗΠΑ: https://recordstoreday.s3.amazonaws.com/2021/2021_BLACK_FRIDAY_PUBLIC.pdf

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!