Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν αναδρομική έκθεση στο Λονδίνο το 2016!

Η έκθεση θα περιλαμβάνει υλικό από τις 6 δεκαετίες της μπάντας!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά την έκθεση του David Bowie στο Παρίσι, μία νέα έκθεση ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της αλλά αυτή τη φορά στο Λονδίνο και πρόκειται για την αναδρομική έκθεση των Rolling Stones!

Η έκθεση που θα ονομάζεται «The Rolling Stones – Exhibitionism», θα εγκαινιαστεί στη Saatchi Gallery του Λονδίνου, στις 6 Απριλίου 2016. Η έκθεση θα τρέξει σε εννέα γκαλερί, σε δύο ορόφους, και θα περιέχει πάνω από 500 αντικείμενα από την ιστορία της μπάντας και έχει χαρακτηριστεί ως «διαδραστική περιήγηση μέσα στο τεράστιο καλλιτεχνικό έργο των Rolling Stones».

Η προετοιμασία της έκθεσης «The Rolling Stones – Exhibitionism» ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια και το υλικό που έχει συγκεντρωθεί θα περιλαμβάνει πρωτότυπα σχέδια από τα σκηνικά των συναυλιών τους, κοστούμια, σπάνια τραγούδια τους και ανέκδοτα video clips, προσωπικά ημερολόγια και αλληλογραφία, πόστερ και εικαστικά των άλμπουμ τους καθώς επίσης και υλικό από τις συνεργασίες τους με άλλους δημιουργούς, όπως ο Andy Warhol, Shepard Fairey, Alexander McQueen, Ossie Clark, ο Tom Stoppard και ο Μάρτιν Σκορτσέζε.

Δηλώσεις των Rolling Stones για την έκθεση «The Rolling Stones – Exhibitionism»:

Ο ίδιος ο Mick Jagger, για την αναδρομική έκθεση «The Rolling Stones – Exhibitionism» δήλωσε: «Ψάχναμε να βρούμε τρόπο να παρουσιάσουμε όλο αυτό το υλικό, κοιτάξαμε πολλές προτάσεις, αλλάξαμε πολλές φορές γνώμη και τελικά καταλήξαμε στην έκθεση. Το σκεπτόμασταν καιρό τώρα αλλά θέλαμε να γίνει την κατάλληλη στιγμή και σε μεγάλη έκταση, όπως ακριβώς προετοιμάζουμε τις συναυλίες και τις περιοδείες μας. Νομίζω ότι τώρα είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να πραγματοποιηθεί η έκθεση αυτή».

Ενώ ο κιθαρίστας Keith Richards είπε ότι: «Παρόλο που η έκθεση «The Rolling Stones – Exhibitionism» είναι για τους Rolling Stones, δεν αφορά μόνο τα μέλη της μπάντας αλλά και τα σύνεργα, την τεχνολογία και τα μουσικά όργανα που έχουν χρησιμοποιηθεί και αυτό θα κάνει την έκθεση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα».

Πηγή: The Guardian

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!