Νέος δίσκος από τους Rolling Stones!

Η νέα μεγάλη περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική με τίτλο “Zip Code” ξεκινά στις 24 Μαϊου από το San Diego και παράλληλα «τρέχει» ένας καινούργιος δίσκος.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η αποκάλυψη έρχεται από τον Keith Richards σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone: «Συζητάμε να κάνουμε κάποια ηχρογράφηση μετά από αυτή την περιοδεία, αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό. Απλά πετάξαμε την ιδέα. Θα ήθελα όμως να μπω με τα παιδιά ξανά στο στούντιο!»

Keith Richards: Προηγούνταιοι Rolling Stones

Μάλιστα ο βετεράνος κιθαρίστας δε διστάζει να αναβάλει για το δίσκο της μπάντας τη δική του solo εργασία: «Ψάχνουμε τη σωστή στιγμή για να τη βγάλουμε. Οι Rolling Stones δουλεύουν τόσο πολύ τελευταία που το κρατάω (το άλμπουμ) μέχρι να βρούμε την κατάλληλη ώρα. Νομίζω ότι θα βγει τον Σεπτέμβριο αλλά δεν ξέρω σίγουρα».

Η περιοδεία που ξεκινούν οι Rolling Stones θα είναι η πρώτη τους μετά τον θάνατο του σαξοφωνίστα του συγκροτήματος Bobby Keys, που έφυγε τον περασμένο Δεκέμβρη από τη ζωή: «Σίγουρα θα μας λείψει. Ειδικά στα παρασκήνια. Ήταν ένας πολύ, μα πολύ καλός μου φίλος. Αλλά θα ήταν ο πρώτος που θα έλεγε ότι "Το σόου πρέπει να συνεχιστεί"» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Richards.rolling stones zip code tour

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!