Μελάς: «Δεν θέλω να βλέπω Μαρινέλλα και Βοσκόπουλο στα μπουζούκια»

(VIDEO) «Μου έχουν τύχει πάρα πολλές συνεργασίες που δεν πέρασα καλά».
21/05/2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ζαφείρης Μελάς παραχώρησε συνέντευξη στην Μαίρη Αρώνη και την εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1.

Εκεί ο ερμηνευτής ανάφερε πως, θα ήθελε, κάποια στιγμή όσο περνούν τα χρόνια, να εγκαταλείψει τα μαγαζιά. Στην παρατήρηση της δημοσιογράφου πως κάποιοι καλλιτέχνες νιώθουν την ανάγκη να εμφανίζονται, ακόμη και σε μεγάλη ηλικία, σε αυτούς τους χώρους, ο Μελάς είπε:

«Δεν θα ήθελα η κ. Μαρινέλλα και ο κ. Βοσκόπουλος να τραγουδάνε σε μπουζουκομάγαζα. Εγώ τη Μαρινέλλα την έχω κάπως αλλιώς στο μυαλό μου. Είναι μια θεά, δεν έγινε κανένας στην Ελλάδα Μαρινέλλα, ούτε κανένας Βοσκόπουλος. Δεν θέλω να τους βλέπω στα μπουζούκια. Θέλω να τους βλέπω στο Μέγαρο Μουσικής να δώσουν μια παράσταση με 70 βιολιά και 85 μουσικούς. Να πάω να την απολαύσω να το γουστάρω».

Ακόμη ο Ζαφείρης Μελάς θυμήθηκε ένα περιστατικό με τη σπουδαία Ρίτα Σακελλαρίου:

«Μου έχουν τύχει πάρα πολλές συνεργασίες που δεν πέρασα καλά. Σε μένα είχε έρθει η σπουδαία, η πολύ μεγάλη τραγουδίστρια Ρίτα Σακελλαρίου και λέω στον επιχειρηματία: «Ρε συ, αυτή είναι λίγο μεγάλη η γυναίκα, θα κάνουμε με αυτή γυναίκα δουλειά; Να βρούμε κάποιον νέο». Κι αυτός της το είπε και μπήκε η Ρίτα στο καμαρίνι και μου όρμησε. Είχε δίκιο όμως η γυναίκα, γιατί δε λέγονται αυτά τα πράγματα».

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates