Μελάς: Ο Βασίλης Καρράς είναι πάρα πολύ καλά

Όσα ανέφερε ο λαϊκός τραγουδιστής
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στην πρόσφατη επικοινωνία που είχε με τον Βασίλη Καρρά αναφέρθηκε ο Ζαφείρης Μελάς σε πρόσφατες δηλώσεις του.

«Είναι πάρα πολύ καλά. Μιλήσαμε πριν από μερικές μέρες. Καλά είναι, μια χαρά είναι, επιβιώνει» είπε στην εφημερίδα On Time.

Πριν από λίγο καιρό, ο δικηγόρος του Βασίλη Καρρά, διέψευσε δημόσια ορισμένα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επειδείνωση της υγείας του τραγουδιστή.

Όπως δήλωσε ο Γρηγόρης Κωτσόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό» ότι: «Οποιαδήποτε πληροφορία επιδείνωσης της υγείας του Βασίλη Καρρά διαψεύδεται πλήρως! Η καθημερινότητα του είναι η ίδια. Δεν έχει αλλάξει τίποτα το τελευταίο διάστημα. Οποιαδήποτε ιατρική επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της θεραπείας που ακολουθεί για την βελτίωση της κατάστασης της υγείας του. Προφανώς και χρειάζεται ιατρική φροντίδα και έχει ανάγκη αυξημένης προσοχής, αλλά όσα ακούγονται και αναπαράγονται περί έκτακτων εισαγωγών στο νοσοκομείο δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Ο ίδιος παραμένει εξαιρετικά ψύχραιμος και ευδιάθετος και αντιμετωπίζει με γενναιότητα την περιπέτεια του».

Πιο πριν, φίλος του Βασίλη Καρρά, είχε πει: «Τον είδα μέσα στο καλοκαίρι. Τον τελευταίο καιρό δεν θέλω να ενοχλώ, γιατί η κατάσταση δεν χρειάζεται. Πρέπει να πάρουμε μια απόσταση, σεβόμαστε την κατάσταση που είναι, αλλά μαθαίνω νέα του και κάποια στιγμή, θα περάσω να τον δω από το σπίτι, γιατί με περιμένει. Μου είπε να περάσω να τον δω. Η υγεία του πηγαίνει καλά, είμαστε αισιόδοξοι και όλοι ευχόμαστε ο Βασίλης να γυρίσει δυνατός κοντά μας».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!