Ιταλία: Του χρέωσαν 2 ευρώ για να του κόψουν το σάντουιτς στη μέση

Viral η καταγγελία τουρίστα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ταύρος εν υαλοπωλείο έγινε τουρίστας στην Ιταλία όταν διαπίστωσε πως στον λογαριασμό, που κλήθηκε να πληρώσει σε εστιατόριο στην πολυτελή περιοχή της λίμνης Κόμο, του χρέωσαν 2 ευρώ για να του κόψουν το σάντουιτς στη μέση.

Ο άνδρας τούριστας -θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του- είχε παραγγείλει ένα vegan σάντουιτς -με τηγανητές πατάτες- στο Bar Pace στο Gera Lario, στο βόρειο άκρο της λίμνης.

Έπειτα σοκαρισμένος διαπίστωσε την εν λόγω επιβάρυνση στον λογαριασμό του.

Δεν διαμαρτυρήθηκε στους υπεύθυνους του εσταιτορίου, αλλά έσπευσε να δημοσιεύσει την αρνητική εμπειρία του στο TripAdvisor.

«Απίστευτο αλλά αληθινό», έγραψε ο άνδρας στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που δημοσίευσε στο TripAdvisor με την απόδειξης.
apodixi italia
Αναλυτικά στην απόδειξη αναγράφεται το κόστος: Σάντουιτς 7,50 ευρώ, Coca Cola 3,50 ευρώ, νερό 1,50 ευρώ και εσπρέσο 1,20 ευρώ, μαζί με την επίμαχη χρέωση «diviso da meta» ή αλλιώς «κόψιμο στη μέση», με χρέωση 2 ευρώ.

Μάλιστα ο ενοχλημένος από την επιβάρυνση αυτή πελάτης αξιολόγησε το εστιατόριο με ένα αστέρι στο TripAdvisor - πολύ κάτω από τον μέσο όρο των τεσσεράμισι αστεριών, που είχε το εστιατόριο στις 100 κριτικές που είχε εισπράξει στο σύνολο.

«Τα πρόσθετα αιτήματα έχουν κόστος», δήλωσε η ιδιοκτήτρια Cristina Biacchi στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

«Έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε δύο πιάτα αντί για ένα και ο χρόνος για να τα πλύνουμε διπλασιάζεται, και στη συνέχεια δύο πιατάκια. Δεν ήταν ένα απλό φρυγανισμένο σάντουιτς, υπήρχαν και πατάτες τηγανιτές μέσα. Μας πήρε χρόνο να το κόψουμε στα δύο»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!