Βιτάλη για Βανδή Μπισμπίκη:« Ηλίθιοι καλλιτέχνες για έναν κόσμο ίδιο μ' αυτούς»

«Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη... τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ακόμη μία επίσκεψη πραγματοποίησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τον ηθοποιό και την τραγουδίστρια να φιλιούνται πάνω στην πίστα.
βγδδγηδηα
Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έκαναν αρκετά αρνητικά σχόλια για την εικόνα που παρουσίασε το ζευγάρι, με την Ελένη Βιτάλη να είναι μια από αυτούς που σχολίασαν οργισμένα όσα διαδραματίστηκαν πάνω στην πίστα.

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!», έγραψε στο Facebook σχολιάζοντας τις φωτογραφίες του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή.

Η τραγουδίστρια, που διατηρεί λογαριασμό με το όνομα «Ελένη Ξύδη» χρησιμοποιώντας το επώνυμο του συζύγου της, πρόσθεσε σε δεύτερο σχόλιο πως «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη... τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».
ΓΡΓΡΓΡΑΡ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!