Τζούλια Ρόμπερτς: Aποκαλύπτει τον λόγο που παραλίγο να αρνηθεί τον ρόλο στο «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ»

Σχεδόν 25 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
15/01/2024

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη βρετανική Vogue μαζί με τον φίλο αλλά και σεναριογράφο της διάσημης ταινίας Ρίτσαντ Κέρτις, η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός αποκάλυψε πως ίσως και να μην δεχόταν το ρόλο καθώς της ήταν εξαιρετικά αμήχανο όπως περιγράφει, να υποδυθεί την ηθοποιό. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Τζούλια Ρόμπερτς αποκάλυψε ότι ζήλευε και εξακολουθεί να ζηλεύει τους ηθοποιούς που συνεργάζεται όταν εκείνοι "είναι πολύ τεχνικοί", δηλαδή όπως εξηγεί η ίδια εκείνους τους συναδέλφους της που αφήνουν τον εαυτό τους έξω από το ρόλο και μπαίνουν στο "πετσί του". Συγκεκριμένα αναφέρει ότι αυτό το γεγονός είναι κάτι που ανέκαθεν έβρισκε συναρπαστικό. "Ζηλεύω τόσο πολύ καθώς υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί τρόποι για να προσεγγίσει κανείς ένα ρόλο", τόνισε χαρακτηριστικά.

"Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που χρειάστηκε να κάνω ποτέ ήταν η ταινία σου, παίζοντας μια ηθοποιό του κινηματογράφου. Ένιωθα τόσο άβολα! Θέλω να πω, έχουμε μιλήσει για αυτό τόσες πολλές φορές, αλλά παραλίγο να μην πάρω το ρόλο γιατί μου φάνηκε τόσο άβολο. Δεν ήξερα καν πώς να παίξω αυτό το άτομο", είπε στον Ρίτσαρντ Κέρτις.

Η Τζούλια Ρόμπερτς ήδη όταν πρωταγωνίστησε στο "Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ", ήταν πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλιγουντ έχοντας ήδη κάποιους εμβληματικούς ρόλους στην καριέρα της, μεταξύ αυτών στην ταινία Pretty Woman, Ανθισμένες Μανόλιες και ο Γάμος του Καλύτερού μου φίλου. 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!