Τριαντάφυλλος: «Οι κοπέλες μου ήξεραν τι μου άρεσε και ντύνονταν ανάλογα»

«Έχω κάνει παρατήρηση επειδή φορούσε κάτι πολύ κοντά»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
13/06/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δηλώσεις στις κάμερες, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, έκανε ο γνωστός τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ντύσιμο των συντρόφων του.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου - και, μάλιστα, γυναίκας! - για το εάν παίζει ρόλο για τον ίδιο το ντύσιμο μιας γυναίκας, ο δημοφιλής καλλιτέχνης και πρώην παίκτης του Survivor, απάντησε: "Παίζει πολύ ρόλο το ντύσιμο σε μια γυναίκα, εννοείται. Εμένα μ' αρέσει το σικάτο στυλ. Δεν μου αρέσουν πολύ τα κοντά, τα τέτοια. Να υπάρχει αυτό το κάτι".

Ο Τριαντάφυλλος, σε μια προσπάθειά του, ίσως, να τα «μαζέψει» και να μην φανούν σεξιστικές οι δηλώσεις του, προσπάθησε να του "ρίξει" πάνω του το φταίξιμο , ότι πρόκειται καθαρά για θέμα αισθητικής, ότι, δηλαδή, απλώς δεν αρέσουν στον ίδιο τα συγκεκριμένα ρούχα και προτιμά ένα άλλο "στυλ".

Ωστόσο, δεν κατάφερε να το κρύψει πολύ καλά τον σεξισμό του, αφού οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων έγιναν ακόμη πιο "επιθετικές", ρωτώντας τον "αν έχει χωρίσει ποτέ κάποια σύντροφό του", με τον ίδιο να δείχνει τον πραγματικό του εαυτό, απαντώντας αυθόρμητα - και ανερυθρίαστα: "Όχι, γιατί ήξεραν τι μου άρεσε, οπότε ντύνονταν ανάλογα. Μετά τους χωρισμούς, ντύνονταν κανονικότατα, όπως ήθελαν".

Μάλιστα, στη συνέχεια παραδέχτηκε: "Ναι, κάποια στιγμή είχα κάνει παρατήρηση, γιατί όντως φορούσε κάτι πολύ κοντά, που εμένα δεν μου άρεσαν γενικά. Ένιωθα άβολα όταν μας κοιτούσαν. Γι' αυτό, επειδή ένιωθα άβολα εγώ. Ήταν πολύ ωραία βέβαια, αλλά οκ, ως εκεί".

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!