Τριαντάφυλλος για γάμο Ελέτσι – Λεμονίδη: "Τραγούδησα αφιλοκερδώς – Αγαπάω την εφορία"

Μίλησε για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση φοροδιαφυγής που αποκαλύφθηκε.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
25/01/2024

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή "Live News', ο τραγουδιστής τόνισε ότι ουδεμία σχέση με φοροδιαφυγή έχει ο ίδιος, καθώς τραγούδησε αφιλοκερδώς.

"Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι που λέγεται "Survivor", εκεί μες τη ζούγκλα ήμασταν πολύ κοντά με την Ελίζαμπεθ, φιλαράκια, όταν ήρθε, και μου έλεγε: "Θέλω να παντρευτώ, έχω μεγαλώσει, θέλω να κάνω παιδιά”. Της λέω: “Αγάπη μου, επειδή το θες τόσο πολύ όταν βγούμε και παντρευτείς εγώ θέλω να τραγουδήσω αφιλοκερδώς, ό,τι και να κάνω, όπου και να είμαι θα τραγουδήσω σε εσένα τζάμπα”, είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Έτυχε λοιπόν να γίνει ο γάμος και να είμαι εδώ να τραγουδάω στην Αθήνα -στο μαγαζί μας στο “Αγιονέρι” που γίνεται χαμός στον Πειραιά- και την ίδια μέρα πήγα τραγούδησα αφιλοκερδώς εννοείται στον γάμο της. Ό,τι της είπα, της το έκανα. Φαντάσου τραγούδησα μόνο 25 λεπτά, μισή ώρα, γιατί έπρεπε να πάω στο μαγαζί που ήταν γεμάτο, γιατί θα έτρωγα ξύλο από τους επιχειρηματίες αν δεν πήγαινα Σάββατο να τραγουδήσω στο μαγαζί, που είμαι εκεί πέρα. Της το έκανα αυτό λοιπόν".

"Είναι δικαίωμά μου να τραγουδήσω στον γάμο του Ευαγγελάτου, στον γάμο του Θανάση, στον γάμο του Νίκου, είναι δικαίωμά μου να τραγουδήσω αφιλοκερδώς. Σε όλα μου τα live, Νίκο μου, να σου εξηγήσω ότι κόβω πάντα δελτίο παροχής. Κάθε 3 μήνες πληρώνω το ΦΠΑ μου. Αγαπάω την Ελλάδα, αγαπάω την εφορία γιατί είμαι κύριος όλα αυτά τα χρόνια. Είπες για το σπίτι μου, πώς πήρα σπίτι κτλ….Από τον κύριο Ατζούν είναι φορολογημένα, αυτά που πήρα. Το ξέρεις ότι αυτά είναι προσωπικά δεδομένα όμως; Όλα αυτά είναι προσωπικά δεδομένα, να ψάξει η ΑΑΔΕ να δει αν είμαι κύριος σε όλα" τόνισε, ενώ ερωτηθείς αν έχει επικοινώνησει μαζί του η ΑΑΔΕ, απάντησε:

"Όχι, γιατί δήλωσα ότι αυτό το κάνω δωρεάν, το δήλωσα και πριν τον γάμο 5-6 μέρες, το δήλωσα και στον γάμο, το παίξανε όλα τα κανάλια. Πάντως να ξέρεις ότι είμαι κύριος σε όλα γιατί και αγαπάω και τη χώρα μου και αγαπάω αυτό και θέλω να σέβομαι τη δουλειά των άλλων".

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!