Παπαργυρόπουλος: «Ομοφυλόφιλος φίλος με φίλησε ξαφνικά, τον κλώτσησα»

(VIDEO) «Πρόκειται για μεγάλο ζεν πρεμιέ στην Ελλάδα»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο  Αργύρης Παπαργυρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Εκεί ο γνωστός επιχειρηματίας διηγήθηκε ένα περιστατικό με έναν ομοφυλόφιλο φίλο του, ενώ αποκάλυψε ότι κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, λόγω χρεών.

Είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος:

«Μεγάλωσα μέσα στην πιάτσα, στο Μεταξουργείο. Παρακολούθησα όλη αυτή τη σταδιοδρομία που έγινε με τους ομοφυλόφιλους, με τις αδερφούλες, με το αδερφάτο, αυτό το κίνημα, το οποίο εμένα, και στο μαγαζί μου μέσα είχα και φίλους είχα και στο σπίτι μου έμπαιναν…».

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε τραγουδιστής με οικογένεια που να είχε κάνει όμως κάποιο παραστράτημα, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος απάντησε:

«Πλάκα κάνεις; Θα σου πω περιστατικό με έναν φίλο μου, μεγάλο ζεν πρεμιέ στην Ελλάδα. Το ήξερα ότι είναι ομοφυλόφιλος και με έπιασε και με φίλησε στο στόμα, ξαφνικά. Μέχρι να προλάβω, του έχωσα μια κλωτσιά στις σκάλες. Ξεφτιλίστηκα, μπήκα μέσα και πλενόμουν με νερό».

Για το σπίτι που κοντεύει να χάσει από κατάσχεση ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος δήλωσε:

«Μετά το μνημόνιο το επάγγελμά μου είχε τεράστια κάμψη. Δεν είχα κάνει σωστή διαχείριση των οικονομικών μου. Μου έχει μείνει μια ελπίδα, το δικαστικό σώμα. Έχω κάνει κάποια δικαστήρια και αναμένω τα αποτελέσματα. Ό,τι και να γίνει θα το δεχτώ. Θα βρω έναν άνθρωπο να το πάρει και να πάρει το κράτος στα λεφτά, γιατί δεν χρωστάω σε ιδιώτες, χρωστάω στο κράτος. Δεν θέλω να λένε ότι ο Αργύρης δεν πλήρωσε».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!