Παπαργυρόπουλος για Βανδή - Μπισμπίκη: «Θέλει σεβασμό όταν έχεις παιδιά»

«Μέχρι ένα σημείο επιτρέπεται»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Για τον αντικαπνιστικό νόμο, αλλά και για τη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, μίλησε μεταξύ άλλων ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ.

«Εγώ ειλικρινά έχω καταβάλει τεράστιες προσπάθειες να βρω τρόπο να το λύσουμε αυτό. Δεν λύνεται το τσιγάρο. Όσο υπάρχουν κέντρα διασκέδασης θα καπνίζει ο κόσμος μέσα» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ για τους καλλιτέχνες που έχουν φωτογραφηθεί να κρατούν τσιγάρο πάνω στη σκηνή είπε: "Δεν έκαναν και κανένα έγκλημα, ένα τσιγάρο άναψαν".

Σχετικά με το ειδύλλιο ανάμεσα στον Βασίλη Μπισμπίκη και την Δέσποινα Βανδή ο κύριος Παπαργυρόπουλος δήλωσε ότι «έχει τις αντιρρήσεις του σε ορισμένα πράγματα» τονίζοντας ότι «μέχρι ένα σημείο επιτρέπεται. Όταν είσαι κριτής σε μια εκπομπή και έχεις και κάποια παιδιά μεγάλα, θέλει κάποιο σεβασμό αυτό το πράγμα. Ο Βοσκόπουλος μου λέει μια φορά: “Με τρώει το κεφάλι μου”. 'Ε ξύσου', του λέω εγώ. “Τρελός είσαι; Με βλέπουν όλοι” μου λέει. Ήξερε ότι είναι ο Βοσκόπουλος και προστάτευε τον εαυτό του», συμπλήρωσε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!