Οι δημιουργοί του Τατουάζ ετοιμάζουν νέα σειρά με επιστροφή Πέμης Ζούνη

Στη δοκμασμένη συνταγή έρωτας-δράμα-μυστήριο με γυρίσματα σε Αθήνα - Ρώμη - Κέρκυρα
Ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας σειράς των δημιουργών του Τατουάζ Ανδρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους:

«Η νέα -ατιτλοφόρητη προς το παρόν- παραγωγή θα βασιστεί στο τρίπτυχο έρωτας - δράμα - μυστήριο, το οποίο θα συμπληρώνεται από μεγάλες ανατροπές και δολοπλοκίες. Η Βάνα Δημητρίου έχει σχεδόν έτοιμο το σενάριο, καθώς μέσα στον Απρίλιο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του πιλότου της σειράς. Θα διαρκέσουν δέκα μέρες και σε κάθε περίπτωση θα έχουν ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας. Αρχικός τόπος δράσης και εξέλιξης του σεναρίου δύο ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και ένα πανέμορφο νησί: η Αθήνα, η Ρώμη και η Κέρκυρα.

Οι βασικοί χαρακτήρες της σειράς θα ξεπερνούν τους 20, ενώ αρκετοί θα είναι και οι γκεστ ρόλοι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «TV Εθνος», από το «Τατουάζ» συνεχίζουν ο Στέφανος Μιχαήλ, η Δανάη Παππά, ο Απόστολος Γκλέτσος αλλά και ο Γιώργος Παρτσαλάκης σε ρόλο «κλειδί». Οσον αφορά στον Νίκο Πολυδερόπουλο, δεν θα είναι στο καστ αυτής της παραγωγής, ωστόσο βρίσκεται σε συζητήσεις με τους δημιουργούς για ένα άλλο πρότζεκτ. Τέσσερις γυναίκες ηλικίας 25-30 ετών αλλά και δύο άνδρες ηλικίας 30-35 θα πρωταγωνιστούν στις βασικές πλοκές. Ο πιλότος θα είναι στην ουσία η δίωρη τηλεταινία με την οποία θα ξεκινήσει το σίριαλ στο κανάλι με το οποίο θα έρθουν σε συμφωνία οι τρεις δημιουργοί.

Η σειρά σηματοδοτεί και μια μεγάλη επιστροφή στη μικρή οθόνη. Αυτήν της Πέμης Ζούνη, η οποία έπειτα από δύο ραντεβού με τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου, και αφού πήρε στα χέρια της τη βασική σεναριακή πλοκή, συμφώνησε να είναι η πρωταγωνίστρια του ερωτικού δράματος. Συμπρωταγωνιστής και βασικός πρωταγωνιστής θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου. Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, ο πιλότος θα πάρει τον δρόμο για το μοντάζ, ώστε να λάβει την τελική μορφή του.

Μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις του Ανδρέα Γεωργίου, του Κούλλη Νικολάου και της Βάνας Δημητρίου με τους τηλεοπτικούς σταθμούς, με τους τρεις δημιουργούς να επιθυμούν όσο το δυνατόν ταχύτερα ολοκλήρωση της συμφωνίας που θα κλείσουν, προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσουν τα κανονικά γυρίσματα του σίριαλ. Η σειρά θα είναι καθημερινή και σε κάθε περίπτωση θα προβάλλεται στη βραδινή ζώνη υψηλής τηλεθέασης (μετά τις 21.00).»

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates