Ο Μητροπάνος κέρδισε Αργυρό και «Στην «Υγειά μας»

Πρώτο στο γενικό κοινό το αφιέρωμα της εκπομπής «Στα Τραγούδια λέμε Ναι!»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το ‘χω ξαναγράψει, τα νούμερα κάποιες φορές λένε πολλά και άλλες… τίποτα ή τέλος πάντων πολύ λιγότερα απ’ όσα θέλουν να τονίσουν εκείνοι που τα επικαλούνται ως απόλυτο κριτήριο.

Ειδικά όταν μιλάμε για την τηλεόραση (και το ραδιόφωνο), όπου οι δείκτες, είναι πρωτίστως ενδείξεις - εργαλεία για τους διαφημιστές και όχι απαραίτητα για την ποιότητα και πολυτιμότητα καθώς και αναγκαιότητα των προγραμμάτων.

Δυστυχώς τα έχουμε αναγάγει σε «θέσφατα» και με αυτά κρίνουμε… καλλιτέχνες και καλλιτεχνικότητα και μαζί διαδραστικότητα, κακώς και... λάθος.

Στην τηλεοπτική τραγουδιστική prime time μάχη του Σαββατόβαδου, η εκπομπή «Στα Τραγούδια λέμε Ναι!» στην ΕΡΤ1 με αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο και καλό τραγουδιστικό επιτελείο σημείωσε 10,1% στο γενικό κοινό και 4,6% στο λεγόμενο δυναμικό.

Την ίδια ώρα το «Στην «Υγειά μας» στο ΣΚΑΪ, με έντεχνα τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών και νεότερους αλλά ικανούς ερμηνευτές, έγραψε 9,4% και 6,3% αντίστοιχα, ρεφάροντας δηλαδή την «ήττα» στο γενικό με πρωτιά στο δυναμικό κοινό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, in motion στο Mega είχε 5,1% στο γενικό και 6,2% στο δυναμικό.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!