«Μήπως να κάνεις καριέρα με άλλο όνομα;»: Η εξομολόγηση του ανιψιού του Σωτήρη Μουστάκα

«Από μικρός έβλεπα τις ταινίες του και ήθελα να γίνω ηθοποιός»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μία πτυχή από τη σχέση του με τον θείο του, Σωτήρη Μουστάκα, αποκάλυψε ο ανιψιός του, επίσης ηθοποιός, Μιχάλης Μουστάκας. 

«Το είχα συζητήσει με τον Σωτήρη. Σίγουρα, μου λέει, υπάρχει το Μουστάκας. Μήπως με ένα άλλο επίθετο να έκανες μία άλλη καριέρα. Και το έβαλα "Μιχάλης Βαρνάβας", το όνομα του πατέρα μου. Δεν ένιωθα καλά όμως. Και όταν γύρισα στην Κύπρο, το άφησα Μουστάκας», ανέφερε ο Μιχάλης Μουστάκας, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Κατ΄αρχάς, όταν ήμουν μικρός έβλεπα τις ταινίες του κι έτσι αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Τον πήρα τον Σωτήρη και του λέω: Θέλω να γίνω ηθοποιός. Μου λέει: Γιατί; "Γίνεσαι πλούσιος και διάσημος" του λέω. Γέλασε και μου είπε: Καλά, έλα και θα δεις», πρόσθεσε.

Ο Μιχάλης Μουστάκας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη χρυσή εποχή της δεκαετίας του '80, αλλά και σε έναν ακόμη ηθοποιό που μεσουράνησε την συγκεκριμένη δεκαετία, τον Στάθη Ψάλτη. 

«Αξέχαστα χρόνια. Ήταν αυτή η χρυσή δεκαετία '80-90 με 95, ταινίες, θέατρα. Μετά ήρθε ο Ψάλτης. Ο Στάθης ήταν ο ηθοποιός που με έβαλε στην ταμπέλα. Δεν ζήλευε, βοήθησε πολύ κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!