Ξαρχάκος & Σαΐα: Τα δίδυμά τους είχαν γενέθλια

(PHOTOS) Η Μαρία Ιζόλδη και ο Σταύρος Jr. γιόρτασαν τα έβδομα γενέθλιά τους
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την 1η Νοέμβρη ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Ηρώ Σαΐα γιόρτασαν τα γενέθλια των δίδυμων παιδιών τους.

Η Μαρία Ιζόλδη και ο Σταύρος Jr. γεννήθηκαν την 1η Νοεμβρίου του 2016.

Η Ηρώ Σαΐα με αφορμή το γιορτινό γεγονός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο ιδιαίτερα insta stories με την ίδια να σχολιάζει:

«Ένας κανονικός άνθρωπος , στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι του έχει μόνιμα εκτός από ένα φως, ένα βιβλίο , μια φωτογραφία των παιδιών του (;) , του αγαπημένου του (;), τίποτα (;).
irosaia4_1698907223_3226990274121249007_1259027901.jpg
Εγώ έχω το κάδρο με τη φωτογραφία από ένα καλαμάρι το οποίο ο γιος μας είχε την επιθυμία να το τοποθετήσω εκεί και να το βλέπω , ενώ η Ιζόλδη τσεκάρει κάθε μέρα αν έχει παραμείνει στη θέση του.
xarxakos-didima-genethlia-2.jpg
Χρόνια Πολλά μικρά μας , που μας μάθατε τα είδη των πλοίων , τις μπουκαπόρτες , τα είδη χταποδιού και τη συμπεριφορά του , τη σακαμπαμπασπίδα , το σαλάχι τορπίλη , το ψάρι σφαίρα και την πεσκανδρίτσα της αβύσσου και τόσα τόσα άλλα ! Που με μαλώνετε επειδή τρώω γρήγορα και μου μαθαίνετε να μασάω αργά … και τόσα άλλα .

Κυρίως όμως μας μάθατε να κολυμπάμε στη θάλασσα της αγάπης και κυρίως να αξιολογούμε τι έχει πραγματικά σημασία στη ζωή , αυτή την πρώτη κι υπέροχη επταετία μαζί σας! Να σας χαιρόμαστε».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!