Κατερίνα Κούκα: «Έβλεπαν ένα κορίτσι σε ανάγκη και με παρενοχλούσαν σεξουαλικά»

(VIDEO) Η γνωστή ερμηνεύτρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
23/05/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην πορεία της στη μουσική, αλλά και στην προσωπική της ζωή αναφέρθηκε η Κατερίνα Κούκα.

Η γνωστή ερμηνεύτρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, μίλησε για τον γάμο της, που έγινε σε πολύ νεαρή ηλικία.

«Παντρεύτηκα και χώρισα πολύ μικρή κι έκανα τον γιο μου πολύ μικρή. Στα 15-16 δεν αποφασίζεις, νομίζεις ότι είσαι ερωτευμένος με την πεταλούδα που περνάει, με τον αέρα. Αυτά είναι λάθη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ο δρόμος μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα και να έχω έναν υπέροχο γιο... Δεν θα συμβούλευα κανέναν. Αν είχα μια κόρη, δεν θα της επέτρεπα να κάνει ποτέ τέτοια βήματα, προτού να έχει ζήσει πρώτα».

Αναφορικά με την επιλογή της να ασχοληθεί με τον χώρο του τραγουδιού, δήλωσε: «Στο τραγούδι μπήκα για λόγους επιβίωσης. Ήμουν χωρισμένη και προέκυψε. Μπήκα σε αυτόν τον χώρο, γιατί τα χρήματα που μου προσέφερε ήταν πολύ καλά. Ποτέ δεν σκέφτηκα καριέρες».

«Χρόνια πριν, υπήρχε μια σεξουαλική πείνα. Μόλις έβλεπαν ένα κορίτσι που βρισκόταν σε ανάγκη, ήταν λίγο άγρια τα πράγματα κι όχι μονο στη νύχτα. Τα πιο άσχημα πράγματα τέτοιου τύπου τα έζησα τη μέρα», συμπλήρωσε.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!