Courtney Love: «Σταμάτησα την ηθοποιία λόγω…#metoo»

«Κανείς δεν με πίστευε, και δεν σταμάταγε, οπότε έφυγα, και με άφησε και αυτό»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
24/02/2021

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η τραγουδίστρια. δημιουργός και ηθοποιός, Courtney Love, με ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε ότι σταμάτησε την υποκριτική στις αρχές των '00s λόγω αρκετών #metoo περιστατικών.

Έγραψε η Courtney Love:

«Μια μέρα ίσως μιλήσω για αυτό. Μου αρέσει η υποκριτική. Σταμάτησα να είμαι ικανή να το κάνω μετά από αρκετά #metoo. Κανείς δεν με πίστευε, και δεν σταμάταγε. Οπότε έφυγα, και με άφησε και αυτό. Και είμαι εντάξει με αυτό. Ίσως στην επόμενη ζωή μου θα είμαι πιο δυνατή και θα μπορέσω να το διαχειριστώ. Βγάζω το καπέλο σε αυτούς που μπορούν».

Η Courtney Love, σύντροφος του αλησμόνητου, Kurt Cobain. Είναι σήμερα 56 ετών.

Ξεκίνησε να εμφανίζεται στον κινηματογράφο μέσω δεύτερων ρόλων στα "Sid And Nancy" και "Straight To Hell", ενώ μετά τον δίσκο της με τους Hole, "Live Through This" το 1994, αφοσιώθηκε στην υποκριτική, χάρη τη βοήθεια του σκηνοθέτη Milos Forman. Το 1996 έγινε με το "The
People vs. Larry Flynt" κέρδισε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Καλύτερη Ηθοποιός. Επίσης το 1999 έπαιξε σε μια ακόμη γνωστή ταινία του Forman, το "Man on the Moon".

Η Courtney Love δηλώνει σχετικά:

«Για μερικά χρόνια, λόγω του Milos Forman, ήμουν επαγγελματίας ηθοποιός και αστέρι του κινηματογράφου. Ήταν πολύ διασκεδαστικό. Μου αρέσει εδώ στην Αγγλία. Αλλά μου λείπει το να παίζω κάποιες φορές υπό την επίβλεψη ενός μεγάλου σκηνοθέτη. Μια από τις μεγαλύτερες εμπειρίες, που μπορεί να έχει μια γυναίκα, νομίζω».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!