Kurt Cobain & Courtney Love – «Stinking Of You» (ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ)

(VIDEO) Το ντοκιμαντέρ « Hit So Hard » που παίζεται σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις Η.Π.Α. έχει σαν κεντρικό άξονα τη…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

ντράμερ Patty Schemel , του γκρουπ Hole της Courtney Love. Το « Hit So Hard » κεντράρει την περίοδο που η Schemel ζει μαζί με τον Cobain και την

Courtney μετά από τη γέννηση της κόρης των δύο τελευταίων Frances Bean Cobain το 1992.

Μεταξύ άλλων σκιαγραφούνται οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ντράμερ προκειμένου να αντισταθεί στις σειρήνες και το βάρος της επιτυχίας του συγκροτήματος και το ταξίδι της στον κόσμο των ουσιών και τα προβλήματα που προκύπτουν στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Το ακυκλοφόρητο ντουέτο του Kurt Cobain και της Courtney Love, οι οποίοι επίσης ήταν εθισμένοι στην ηρωίνη, έχει τίτλο «Stinking Of You» και παρουσιάζεται σε ένα homemade βίντεο που όμως έχει περίοπτη θέση στο ντοκιμαντέρ.

Αποτυπώνει μια ευτυχισμένη παρένθεση στη ζωή του του frontman των Nirvana και της ερμηνεύτριας που απολαμβάνουν τη γέννηση του παιδιού τους. Η σχέση των δύο ήταν εκρηκτική, θερμή αλλά και ταραχώδης. Ο Cobain αυτοκτόνησε στις 5 Απριλίου του 1994 κι ενώ το τελευταίο άλμπουμ των Nirvana, με τον τίτλο «Nevermin d » (1991) είχε σημειώσει πωλήσεις εκατομμυρίων αντιτύπων απογειώνοντας τη φήμη και τη δημοτικότητά τους.


 

 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!